Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
¬ход
close
«ј–≈∆ƒјЌ≈...
Ќачало‘утболЅаскетбол¬олейболƒруги√алерииЋичности—татистики
—портните новини: ƒнес (0) | ¬чера (3)
3 плеймейтки теглили кредити за нови гърди, пр€корите им ще ви сма€т!
јвтор: ≈кип Burgas24.bg 18:28 / 02.03.2018 оментари (1)10016
©
“ри родни плеймейтки са теглили кредит, за да си сложат нови гърди и да им провърви в живота, твърди "“елеграф".†ѕреди н€колко дни скандалната  ристин  аменова†нашум€ с новината, че е взела банков заем, за да има по-гол€м бюст и да се разхожда с него из ƒубай. «а тази цел 24-годишната софи€нка взела 20 бона, а само седмица по-късно се похвалила, че вече ги е върнала на 70%.†

ќказва се обаче, че това не е нещо ново в светските среди и по-конкретно сред родните участнички в конкурса "ћис ѕлеймейт". ѕо-гол€мата част от т€х търс€т спонсори в лицето на заможни безнесмени, а други просто приб€гват до бързи кредити и след това се хвал€т, че сами са се тунинговали. —ред тези жени попадат ƒеси ƒимитрова-‘отосеси€та, Ѕил€на ¬асилева, известна с пр€кора ѕандора и ћартина ёрукова. “е много по-рано от  ристин прибегнали до това, но решили да не го сподел€т и да спечел€т слава с участието им в "ћис ѕлеймейт" и "ћис —иликон".†

ƒеси ƒимитрова получила куп предложени€ за фотосесии след като си сложила нови гърди и вече получава хонорари от чужбина, за да си изплаща кредита. ѕандора н€ма толкова много кубици, но това не й пречи да е сред най-елитните еротични танцьорки по пилоните в —тудентски€ град. ћартина, ко€то се определи като новата –уса «латка, се хвали, че е заобиколена от хил€ди красиви мъже, с които обикал€ света по екзотични екскурзии.
ќще по темата: общо новини по темата: 420
06.01.2019
09.11.2018
15.10.2018
19.09.2018
03.08.2018
01.08.2018
предишна страница [ 1/70 ] следващата страница
ћачовете по “¬! ѕълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
—вали на сво€ телефон: Android или iOS!


«ареждане! ћол€, изчакайте ...
 оментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! ¬сички коментиращи са се съгласили с ѕравилата за публикуване на коментари.

јктуални „етени “еми
ћинистър  ралев награди най-добрата шахматистка на Ѕургас
»звестен наш национал "изгор€" за 4 години заради допинг
—тефка  остадинова: Ќулева толерантност за допинга, но и защита на коректните спортисти
—илно представ€не на фехтувачи от регион Ѕургас
∆есток удар по –уси€! »звадиха страната от световни€ спорт за 4 години!

 ласиране –езултати

–ј«ƒ≈Ћ»:
Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
ѕотребители
√–јƒќ¬≈:
ѕловдив
¬арна
Ѕургас
–усе
Ѕлагоевград
«ј Ќј—:
«а контакти
«а реклама
≈кип
ѕравила
Ѕургазлии във facebook
RSS за новините
©2008 - 2018 ћеди€ груп 24 ќќƒ. Burgas24.bg - ¬сички права запазени. — вс€ко отвар€не на страница от Burgas24.bg, се съглас€вате с ќбщите услови€ за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени). ¬ъзпроизвеждането на цели или части от текста или изображени€та става след изрично писмено разрешение на ћеди€ груп 24 ќќƒ. ћнени€та изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и ћеди€ груп 24 ќќƒ не носи отговорност за т€х. ѕостав€нето на връзки към материали в Burgas24.bg е свободно. —айтът е разработен от ћеди€ груп 24 ќќƒ.
—татистика: