Огромно признание за Кобрата! Вкараха го в новата златна ера на бокса

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
10:27 / 14.03.2018
11123
Българинът в свръхтежката категория при професионалистите Кубрат Пулев беше обявен за част от Новата златна ера на бокса. Признанието е на френското издание "Льо Прогрес“.

Според информацията с детронирането на Владимир Кличко е сложено началото на новата епоха, в която спортът на ринга не е доминиран от един боксьор, а има няколко силни представители в свръхтежката категория.

Освен Пулев и Антъни Джошуа, останалите са Дионтей Уайлдър и Джоузеф Паркър, пише Блиц. Френското издание прибавя към тях руснакът Александър Поветкин и кубинецът Луис Ортис.

"Льо Прогрес“ отчита, че присъствието на толкова силни боксьори връща феновете към романтичните времена, когато споровете за световните титли бяха оспорвани от легенди като Мохамед Али, Джордж Форман и Джо Фрейзър, а след това от Майк Тайсън, Ивендър Холифийлд и Ленъкс Люис.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).