Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Слави Трифонов: Дивна и Максим Стависки са за затвора!
Автор: Екип Burgas24.bg 09:18 / 20.03.2018Коментари (49)4733
©
Разбрах за катастрофата, която е направила - карала е със 120 километра в час, при разрешени 60. Грубо е нарушила закона, почти е убила спътничката си. И закона предвижда за това престъпление до 2 години затвор. Така че, ако прокуратурата и полицията докажат всичко това, Дивна трябва да отиде в затвора. Това написа в личния си профил във фейсбук шоуменът Слави Трифонов по повод катастрофата, която певицата Дивна предизвика преди дни. Публикуваме целия текст на публикацията му без редакторска намеса:

Преди известно време с моите колеги реализирахме един телевизионен формат по Нова Телевизия. Той се казваше “Пей с мен". Формата го спечели едно 12 годишно, много симпатично, много талантливо момиче от Русе. Тя се казва Дивна. Аз много я харесах. Много харизматична. Днес Дивна е млада жена. Нямам представа какво става с нейната певческа кариера, но за съжаление имам представа какво става с нейната кариера на шофьор. Разбрах за катастрофата, която е направила - карала е със 120 километра в час, при разрешени 60.

Грубо е нарушила закона, почти е убила спътничката си. И закона предвижда за това престъпление до 2 години затвор. Така че, ако прокуратурата и полицията докажат всичко това, Дивна трябва да отиде в затвора. Както и Максим Стависки, между другото. Който наскоро участваше в зала “Арена Армеец" в шоу “Звезди на леда". А той пиян блъсна момиче, което сега е парализирано. Трябваше веднага да го вкарат в затвора, както и Дивна. Както и всички, които са извършили подобни престъпления. Когато това започне да се случва, тогава ще приема, че живеем в нормална държава.



Още по темата: общо новини по темата: 420
06.01.2019 »
09.11.2018 »
15.10.2018 »
19.09.2018 »
03.08.2018 »
01.08.2018 »
предишна страница [ 1/70 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Непопулкрните има кои да ги накаже, спокоино. Но ТОЧНО ПОПУЛЯРНИТЕ НЯМА, затова Слави се изказва по този начин. Един друг избяга и до днес е ненаказан. Какво значение има дали си популярен или не? НАЛИ ПАК СИ ЧОВЕК? Всички сме РАВНИ, популярността няма нищо общо с подобни "престъпления".
-3
 
 
Слави, ако беше жаден за власт, можеше да я има още преди 10 години, когато беше на върха на славата си. Никога не е призовавал да гласуваме за Кунева, а и всеки сам си преценява кого да подкрепя.
+1
 
 
Всички сме много силни като съдим другите и нямаме очи за собствените си дефекти. А Слави Трифонов дава нови измерения на словесната и медийна нечистоплътност.
-2
 
 
Слави е напълно прав, но за съжаление е пълно с идиоти да го разберат
+1
 
 
Законът трябва да е строг, но справедлив и всекиму по заслугите. И да не прави разлика дали убиваш хора по пътя или крадеш държавата, респективно бъркаш в джоба на всеки българин. По комунизма пандизите бяха пълни със склададжии, касиери и счетоводители. Днес са пълни с кокошкари и тук-там някой убиец за цвят. А истинските бандюги ни управляват. Не знам за какво се гласи Славчо, но нека не забравя откъде му дойде първия милион.. Защото това аз го наричам лицемерие.
-1
 
 
За това няма да се оправим,защото има хора,които мислят по тази начин.. и то голям процент
-1
 
 
Прав е Слави,прочетете статията преди да плюете някой...а дали е вярна е друг въпрос като 1000 пъти в предаването е казвал че няма профил тук
0
 
 
Да караш с 120, при ограничение 60 е народопсихология. В градовете е същото. Няма нито контрол, нито орган, който да наказва. Реда е изключение, погазването на закона правило. Какво получи, едно момченце, което надрусано и пияно, си караше с 100км/ч мощното ауди по Руски в Пловдив и утрепа 3 -ма човека. Е съдът, само където не осъди, въпросните трима, че са му се пречили да си прави кеф-а, ама таткото е бизнесмен.....
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
Мобилните оператори вдигат месечните абонаменти
Президентски избори в Русия
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: