Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
¬ход
close




«ј–≈∆ƒјЌ≈...
Ќачало‘утболЅаскетбол¬олейболƒруги√алерииЋичности—татистики
—портните новини: ƒнес (4) | ¬чера (0)
ќтнемат короната и на "ћис Ѕългари€ ¬селена"!  азала, че победите се уреждат със секс
јвтор: ≈кип Burgas24.bg 11:28 / 27.03.2018 оментари (12)6055
—лед отнемането на короната на ћис Ѕългари€ 2002 година “еодора Ѕургазлиева и взимането на титлата на ћисис Ѕългари€ - Ќад€ Ќед€лкова, нов прецедент в истори€та е отнемането на титлата на насто€щата ћис ¬селена Ѕългари€ 2017 Ќиколета “одорова, пише "“елеграф". “ова единодушно решение беше взето късно вечерта на свикана извънредна среща на екипа на агенци€ "Ѕок —тар моделс" - официален представител на марките "ћис —в€т" и "ћис ¬селена" за Ѕългари€ с лицензирант —трахил √ановски.

“ой коментира, че взима това сериозно решение след “еди Ѕургазлиева отново, след като Ќиколета “одорова не е спазила официални€ протокол за държание на "ћис" по изискване на световните централи и р€зко е нарушила етичните норми и закономерности за поведение като участничка на световен форум. —трахил √ановски спомена, че в 30-годишната си практика в конкурсната индустри€ у нас и в чужбина за първи път се сблъсква с представителка, ко€то по необ€сними причини уронва престижа на световните конкурси и централи за красота у нас с медийни про€ви в национален ефир и об€в€ване на неистинни твърдени€ и откровени лъжи за уредеността на конкурсите у нас и в чужбина.

Ќиколета “одорова е българската представителка, ко€то ни представи на финала на "ћис ¬селена Ѕългари€" 2017 в Ћас ¬егас в кра€ на миналата година, след като замести официалната победителка в конкурса, ко€то тр€бваше да участва в "ћис ¬селена", но не можа поради ненавършени години, ћира —имеонова. ќт централата на "ћис ¬селена Ѕългари€" коментираха, че из€влението на Ќиколета “одорова в предаването "¬тори план" по bTV, че победата в световните конкурси се урежда чрез секс, не съответства на каквато и да е истина и е базирано на напълно недостоверни и въображаеми съждени€, не почиващи на каквито и да било реални факти и истинност. ќт централата също коментират, че веро€тната цел на участието на Ќиколета при  арбовски е крайно необмислен пиар, който й гарантира саморазправа със световната американска централа на "ћис ¬селена" и завеждането на дело от страна на лицензиантите и адвокатите на марката в Ѕългари€.†
ќще по темата: общо новини по темата: 420
06.01.2019
09.11.2018
15.10.2018
19.09.2018
03.08.2018
01.08.2018
предишна страница [ 1/70 ] следващата страница
ћачовете по “¬! ѕълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
—вали на сво€ телефон: Android или iOS!






«ареждане! ћол€, изчакайте ...
+4
 
 
ћомата си е природно хубава и злите езици н€ма да € направ€т по-грозна. ј мнението —Э относно начина на класиране и спечелване на корони в конкурсите са красота се припокрива в това на милиони хора, които не са слепи и са на€сно как точно редовно (макар и невинаги) се уреждат подобни меропри€ти€ по —вета. Ќе сме го измислили в Ѕългари€ това. Ќаскоро дори ”ма “ърман и двайсетина други застар€ващи и позабравени вече холивудски актриси нададоха вой, че на младини е тр€бвало да вземат трудното решение да прав€т "музикални изпълнени€" на редица продуценти, само и само да се вред€т за н€ко€ рол€ във филми, които да ги изстрел€т към славата. » е било по т€хно собствено желание, защото за една "флейта" е имало много "музикантки" на опашката. “ака са преценили, така са сторили. ѕито - платено. ¬секи сам за себе си решава по какъв начин да пробие нагоре.
+6
 
 
√ановски доказа, че момичето казва истината ! «ащо иначе ще € санкционира !?«ащо са тзи конкурси щом правата се държат от продажници !?
-6
 
 
 оментарът е скрит (покажи)
ќтговори (1)
 оментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! ¬сички коментиращи са се съгласили с ѕравилата за публикуване на коментари.

јктуални „етени “еми
“рета поредна победа на "ѕиста Ѕургас" за шампиона ћаршавелов
Ќефтохимик прекърши ’ебър с гол в последните секунди
ѕозабравен голмайстор се връща в родни€ елит след дълго отсъствие
Ўампионът ћаршавелов стартира втори на "ѕиста Ѕургас" днес
Ќационални€т отбор остана без треньор, €сно е кой ще управл€ва Ѕ‘—

 ласиране –езултати

–ј«ƒ≈Ћ»:
Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
ѕотребители
√–јƒќ¬≈:
ѕловдив
¬арна
Ѕургас
–усе
Ѕлагоевград
«ј Ќј—:
«а контакти
«а реклама
≈кип
ѕравила
Ѕургазлии във facebook
RSS за новините
©2008 - 2018 ћеди€ груп 24 ќќƒ. Burgas24.bg - ¬сички права запазени. — вс€ко отвар€не на страница от Burgas24.bg, се съглас€вате с ќбщите услови€ за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени). ¬ъзпроизвеждането на цели или части от текста или изображени€та става след изрично писмено разрешение на ћеди€ груп 24 ќќƒ. ћнени€та изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и ћеди€ груп 24 ќќƒ не носи отговорност за т€х. ѕостав€нето на връзки към материали в Burgas24.bg е свободно. —айтът е разработен от ћеди€ груп 24 ќќƒ.
—татистика: