Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Трансферът на годината! Божо Акулата стана "шейх", Черноморец се отрече от него с декларация
Автор: Екип Burgas24.bg 18:37 / 17.04.2018Коментари (1)9608
© Burgas24.bg
Най-емблематичният привърженик на Черноморец Бургас за последното десетилетие Божидар Николов, по-известен като Божо Акулата е на път да сътвори нещо нечувано – да изостави отбора на сърцето си и да се врече във вярност на градския съперник Нефтохимик.

Това става ясно от декларация на ФК Черноморец 1919, подписана от председателя на УС Радостин Кишишев, показа проверка на Burgas24.bg. С отвореното писмо до феновете на тима, ръководството уведомява, че Божо вече не е част от синия клуб.

"Той беше голям поддръжник на каузата и името Черноморец, като от известно време поддържаше официалния ни сайт. Божо Акулата избра да започне работа в Нефтохимик, макар и да няма официално потвърждение от там. Ние - ръководството и треньорите му пожелаваме попътен вятър в новото предизвикателство", пишат с известна доза ирония в безпрецедентната си декларация от аматьорския клуб.

Още преди няколко дни Божо Акулата шокира всичките си приятели в социалната мрежа, след като се изтипоса, скипрен със зелената фланелка. Това беше нещо нечувано - все едно Кюстендилецът (тарторът на агитката на ЦСКА) или Любо Чука (фен номер 1 на Левски) да облекат екипа на кръвния си враг.

Не стана ясно какво е посланието на Акулата с тази снимка, но в един от коментарите – къде на шега, къде на истина, той подхвърли, че от следващата година ще е при "шейховете". На снимката той е редом до Иван Дончев, Венелин Петков и Коце Джамбазов. Кадърът изглежда е подразнил силно ръководството на Черноморец, защото колоритният фен тази сутрин се оплака, че му е отрязан достъпът за клубния сайт, както и за официалната страница във фейсбук.

"Няма да се съобразявам с никого и да бъда подложка на този или онзи", изрепчи се Николов в профила си, а под "този или онзи" явно визираше силния човек в клуба Тома Томов. На този етап не е ясно дали феновете на Нафтата ще приемат евентуално назначение на Божо Акулата в любимия си клуб.

При всички положения той би се справил със задълженията си доста по-добре от настоящата пиарка, за която футболът явно е непонятна материя. "На момичето му е трудно, но е разбираемо. Това е все едно да накараш Божо да напише материал за естетическите корекции, новите тенденции в гримовете или използването на екстеншъни", коментират журналисти от Бургас, които имат редовни главоблъсканици с прессъобщенията на младата дама.

Феновете на Нефтохимик дори измислиха рефрен, с който ще посрещнат Божо, който по разбираеми причини вече няма да е акула:  "Божо - машина с петрол, от Нефтохимика, ой, ой, ой". При всички положения, драмата с изхвърлянето и припознаването на ексцентричния фен се превърна в най-интересният момент от настоящия сезон и за двата клуба.
Още по темата: общо новини по темата: 3
08.02.2017
24.07.2015
20.04.2015






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Radostin Getzov
премахни филтъра

Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Григор Димитров взе втория сет срещу Фриц с кански мъки
Един от близките приятели на Григор Димитров продължава напред в Рим
Българи се наредиха шести на СК по спортна акробатика в Бургас
Впечатляващо! Янко Янков разби нов конкурент в Звезде Гранда и доближава финала
Григор Димитров стартира с победа надпреварата в Рим

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: