Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Коцето: Всичко живо и умрело гледа "Капките", Фънки не ме бута към победата!
Автор: Екип Burgas24.bg 11:42 / 21.04.2018Коментари (6)6342
©
Краля на нощния живот с 20-годишна кариера на българската музикална сцена – Константин, се впусна в поредно предизвикателство, а именно хитовото шоу "Като две капки вода“. Няма риалити формат, който да му се опре. До този момент води във временното класиране на шоуто, а зрителите го сочат за сигурен финалист. От години Коцето се слави като голям плейбой и коцкар. В което и шоу да участва, винаги му се приписва любовна авантюра. Във "ВИП брадър“ го свързаха със скандалната Зорница Линдарева, която е известна с апетита си към женени мъже. Сега медиите пък заподозряха, че зад приятелството му с Гери-Никол се крие нещо друго и доста пикантно. Константин говори открито на тази тема пред репортер на вестник "Шоу", както и за всичко останало, свързано с предаването, в което разби на пух и прах всички клишета за фолкизпълнителите. 

Но кой е той?

Константин е роден на 17. 07. 1976 г. в семейството на Иван и Мариана Славчеви. Зодия Рак е. Има по-голям брат Светослав. От малък се увлича от спорта и музиката. Първият инструмент, на който се учи да свири, е акордеон, но след 6 години уроци се отказва. Следват ударните и тарамбуката. Константин е насърчаван за заниманията си с музика и от двамата си родители. В шести клас постъпва в спортното училище на "Левски-Спартак“, където завършва средното си образование. Първият човек, който открива музикалния му талант, е диригентката на хора в Спортното училище. Коцето тогава гледа по-скоро с ирония на идеята да избере музикалното поприще. Като спортист печели 28 медала в лекоатлетически състезания. Ето какво сподели константин за участието си във формата, Гери-Никол, Фънки и останалите участници.

- Коце, видяхме един нов и непознат досега талант от теб. Оказа се много добър имитатор и с всички шансове да спечелиш "Като две капки вода“! 

- Ще ти отговоря много честно на теб. Исках да ми е по-лежерно, да си почивам на къщата, да си поливам градинката, да си ходя на концертчета. Толкова години вече съм в шоубизнеса, продуцентите са ми приятели и просто нямаше как да им откажа. Аз съм пич и обещая ли нещо, винаги ще си го изпълня. Юни месец съм бил обещал да вляза във "ВИП брадър“ и да не ги издъня, приех поканата. Големи простотии се случиха там, дори ме забъркаха в любовна афера със Зорница Линдарева. Затова след края си отдъхнах и си казах, че е време за почивка. Тогава ми се обади Магърдич Халваджиян с покана за "Капките“. Няма какво да се лъжем, в началото бях против. Исках да си почивам, да си разполагам с личното време. Накрая Маги и Влади Априлов, който ми е приятел още от прохождането ми в пеенето, ме хванаха на къс пас. Те са истински професионалисти, омаяха ме. Сега въобще не съжалявам, че се съгласих да съм един от участниците. Всичко е пипнато и то си личи, неслучайно предаването е с най-висок рейтинг. Всичко живо и умрело гледа "Капките“. 

- Водиш във временното класиране и вече текат залози кой ще е големият победител?

 - На мен ми е неудобно да ходя по предавания, защото винаги побеждавам (смее се). Трябва да спечели Гери-Никол според мен. Аз съм надживял това нещо с побеждаването и наградите. Едно време бях по-амбициран в тази насока. Искам да се представям добре, да ми е готино, да се забавлявам, да завързвам нови приятелства и контакти. Сега с Рачков ще ходя на няколко негови представления ("Забраненото шоу на Рачков“), ще участвам в театралните спектакли. Отварят ми се нови хоризонти, нови хора и срещи, за което съм много благодарен. Като срещна Маги, винаги му благодаря, защото в началото подходих с негативизъм, но сега съм толкова щастлив, че успях да видя други лица и качества в себе си. 

- Имаш ли си любим образ досега? 

- То няма такъв, който да не ми е любим. Алла Пугачова може би ми е най на сърце. Въобще образите са много различни и готини. При Василис Карас трябваше да докарам една съвсем различна бленда и визия, при Адриано Челентано съвсем друго душевно състояние и усещане за живот. А за Бритни Спиърс просто не знам какво да кажа! Как може да съм англоговоряща жена, да пея с нежен глас и да танцувам?! Тя се оказа някаква голяма танцьорка! Е, аз съм 115 килограма и няма как да играя като нея. 

- С Бритни Спиърс изтегли късата клечка, но поне направи шоу

 - Никаква къса клечка не съм изтеглил, най-голямото шоу се получи именно с този ми образ. Всичко живо изпопада от смях. След лайфа отидох в дискотеката ми по този начин и всички се забавляваха и снимаха с мен. 

- А в чия кожа много искаш да се превъплътиш? 

- От Десислава съм чувал, че на финала имаме право да си избираме коя песен да изпълним. Не знам дали и този сезон регламентът ще е такъв, но бих се изтипосал като един от любимите ми певци – Васил Найденов. Той е много специфичен, но аз го владея до съвършенство. 

- По колко време репетираш за всеки образ и имало ли е случай дотолкова да се отчаеш, че за момент дори да съжалиш, че си се хванал на хорото? 

- Бритни Спиърс ме затрудни определено. Нарочно не се стараех да изглежда толкова професионално този образ, търсех майтапа, защото 115-килограмов човек, облечен по този начин, е просто безумно. При всички останали образи съм бил професионалист и съм се старал да ги имитирам до съвършенство. Шоуто изглежда много лежерно, но всъщност виждаме голям зор с подготовката. Снимаме, репетираме, отделно вкъщи се събираме с моя екип, включваме колоните, пеем, превеждаме текстове. Аз вече пях на 5-6 езика – италиански, гръцки, руски, английски… 

- Важно ли е за теб да харесваш даденото парче и изпълнител, за да можеш по-добре да го изиграеш? 

- Толкова съм добър, че мога да направя всичко (смее се). Но, разбира се, че има значение, когато песента и изпълнителят ти допадат. 

- Обвиниха Фънки, че ти дава високи оценки заради приятелството ви?… 

- Той даже гледа да ме смъкне малко по-надолу. При Алла Пугачова заслужавах повече, но той тенденциозно ми сваля точките точно защото сме приятели. На имитацията на Бритни ми даде 3 или 4. Това ли е бутането, за което говорят?! Айде да бъдем малко обективни! Фънки е страхотен и не искам по никакъв начин да се подлага на съмнение неговият професионализъм. 

- Има ли напрежение зад кулисите? Някой, който много му се иска да бъде победител?

- Има напрежение, но не за това кой да бъде победител. И при мен има напрежение, но гледам да си го сдържам, че някои хора много ме нервират и ще ходя да ги пляскам (смее се). 

- Покрай шоуто ли се сближихте толкова с Гери-Никол? Някои медии писаха, че между вас има нещо повече от приятелство? 

- Където и да ходя, все ме изкарват влюбен в някоя. Гери-Никол е абсолютен професионалист, доста по-малка е от мен, семейни приятели сме, била е на сватбата ми. С нейните родители сме големи приятели от години, тя израсна пред очите ми. Няма как при нас да се получи нещо любовно. Ние сме различни светове, да не кажа вселени. Ама няма лошо, нека ме пишат с която си искат. Тя беше на участие в моята дискотека, снимахме се и оттам тръгнаха едни свободни съчинения… Наскоро едно момиче иска да се снима с мен, публикувало си снимката и после ми казаха, че била някаква плеймейтка. Та и с нея ме писаха, а аз дори не познавам момичето.  Аз съм фен на Гери-Никол, страшен професионалист е. Толкова е малка, пък притежава огромно гласище. Има толкова живот в нея, че просто й се възхищавам. Мислех си, че е само лъскав продукт, но после разбрах, че има страхотен потенциал. Харесвам Иван Юруков, Боби Турбото, Софи Маринова… 

- Със Софи Маринова се познавате от много години. Тя също забавлява зрителите, особено когато пее на английски език… 

- Кефя й се, тя ми е приятелка и става голям купон с нея. Всички сме много близки и изживяваме страхотни моменти. 

- Покана за сватбата на Златка получи ли? Тя участва в клипа на един от дуетите ти с Преслава преди години… 

- Със Златка се познаваме, да. Когато получи предложението на сцената на "Капките“, аз бях в образа на Василис Карас. Казах й и на нея, че ще отида на сватбата й като гръцката звезда и ще й пея на сватбеното тържество (запява: "Fenomeno" на Карас – б.а.). 

- С участието си в това шоу успя да счупиш всички клишета за фолкизпълнителите и удари в земята тези, които подценяваха таланта ти. 

 - Днес точно ми звъняха колеги и ме поздравиха, че съм защитил жанра. Помогнах нашият жанр да бъде приет по малко по-сериозен начин. Разбих етикети и клишета. Или си талантлив, или не си и нищо не става от теб. Щом Фънки коментира моята песен "Черна роза“ и разказва за дълбочината на орнаментиката в тая песен, щом със Станимир Гъмов сме до ранни зори в моята дискотека, това говори много. Дори моят шеф Митко Димитров коментира, че съм помогнал доста за нашия жанр.  

- Смяташ ли да се възползваш от огромната слава в момента и да презентираш ново парче? 

- Винаги съм изненадвал почитателите си с песни, но не по този елементарен начин. Пускам си парчетата без никаква логика. Има случаи, в които цяла година може да не пусна нищо ново. Друг път пък пусна 2-3 парчета наведнъж. Господ си знае работата, аз никога не съм кроил планове кога е най-удачно за премиера на нова песен. Имам някакви парчета, работим по тях. Тъпо ми е, че не ми остава време да спортувам. Целият ми живот мина на тъгъдък. Накрая ще умра и няма да разбера, че съм живял.  Онзи ден с Боби Турбото бяхме при Гъмов, който ни каза: "Осъзнавате ли, че всеки момент може някой от нас да умре. Пу да не съм аз“. Боби и той заплю да не е той и аз им казах, че поемам този кръст, нека съм аз (смее се). Всякакви майтапи се случват по време на репетиции и по този начин не усещаме колко тежка е подготовката за такова мащабно и рейтингово шоу. 



Още по темата: общо новини по темата: 420
06.01.2019 »
09.11.2018 »
15.10.2018 »
19.09.2018 »
03.08.2018 »
01.08.2018 »
предишна страница [ 1/70 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Точно Фънки те бута мен! Как винаги си с най много точки бе мен?
0
 
 
Капки , черешки ,тем подобни глупости не гледам.
0
 
 
Тъжната реалност: от всякъде струят реалити дебилизми,които с умопомрачаващ успех зомбират населението....
Aнонимен
на 21.04.2018 г.
0
 
 
коце, какъв процент от печалбата обещаваш, за да я получиш във всяко шоу ? защото не вярвам да си гений във всичко!
0
 
 
Напротив,бута те Коце! И то се вижда ясно!
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
Мобилните оператори вдигат месечните абонаменти
Президентски избори в Русия
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: