Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
¬ход
close
«ј–≈∆ƒјЌ≈...
Ќачало‘утболЅаскетбол¬олейболƒруги√алерииЋичности—татистики
—портните новини: ƒнес (0) | ¬чера (3)
 ремена с нов пост за провинциалистите:  акво да направ€, че не съм родена в —торгози€, а в —офи€?
јвтор: ≈кип Burgas24.bg 17:04 / 08.05.2018 оментари (79)3111
© ‘ейсбук
ѕубликаци€та на  ремена ’алваджи€н†предизвика вълна от коментари, на които малко по-късно т€ отговори с друг пост в социалната мрежа ‘ейсбук:

Ћеле, що народ е разпознал себе си в поста ми за боклуците?! „удесен повод да прочист€ страницата си. “о стана чудо - стигна се до политика, до предавани€, до сладкарски€ род на мъжа ми... ћа не е истина просто!!!! „ак от телевизи€ ми звън€ха за интервю!  огато напиша обаче на какъв хубав концерт съм била-отзвук никакъв. ƒнес две коли минаха на червено пред мен, много се извин€вам - б€ха с Ќ≈софийска регистраци€, но предполагам аз съм виновна, че изобщо си позвол€вам да ги забележа, след като имам неблагоразумието да съм софи€нка!!!!

 акто се сещате имам стотици при€тели от провинци€та, които са неверо€тно стойностни хора и които много обичам. » които разбраха за  ќ… проблем става дума, защото точно описах за  ќ» провинциалисти говор€. » понеже се разбра по диалекта им, ако искате и за това ще се извин€ - че изобщо го чух!? ƒаже други€ път ще ангажирам софи€нци да си хвърл€т боклука, за да се чувствате по-добре! јз ли се излагам с поста си, или вие с ц€лата малоумна дискуси€, с ко€то очевидно защитавате правото на всеки ѕровинциалист да бъде простак и да хвърл€ боклука си навс€къде само защото можел да избира къде да живее!

јз пък, бидейки част от 5 поколени€ родени в от този квартал (за незапознатите, квартала се зове "ƒокторски паметник"), мога да твърд€, че нито един човек от родените тук, не стана простак. —лучайност, нали?!?! » мисл€ да си го паз€ то€ мо€ квартал! » н€ма да се извин€вам за това! јко б€х родена в —торгози€, щ€х да си паз€ —торгози€, ама какво да прав€ -†малшанс! “ака че, пазете и възпитавайте децата. —прете да хвърл€те боклука си в чужди страници. ”тре ще напиша колко е хубаво времето. ƒано не стигнете пак до политика.
ќще по темата: общо новини по темата: 420
06.01.2019
09.11.2018
15.10.2018
19.09.2018
03.08.2018
01.08.2018
предишна страница [ 1/70 ] следващата страница
ћачовете по “¬! ѕълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
—вали на сво€ телефон: Android или iOS!


«ареждане! ћол€, изчакайте ...
0
 
 
»ма една българска поговорка ,а не арменска,,”бий глупака с мълчание''
0
 
 
 орен€к шоп-а като отиде н€къде и си мисли, че всички са му длъжни с нещо. “а и тази си е пов€рвала. ƒоктор –оберт ’алваджи€н живее и работи в ѕлевен. —ъс сигурност е по-известен от тази.. въпреки, че живее и бачка в ѕЋ≈¬≈Ќ! ¬ъобще, н€какви надути парвенюта...
ћного глупаци са се докопали до клавиатурата и пишат ли пишат ...
на 10.05.2018 г.
0
 
 
“ази е пълна трагеди€!!!
0
 
 
—офи€ си е село. ѕо скоро н€колко села - махали. “е си имат и имена -  расна ѕќЋяЌј, ћанастирски Ћивади, ќбел€, —ухата река и още свързани тематично ливади, пол€ни, поречи€ и подобни. “ъй- че мол€, мол€ сте си живи сел€ндури.
-1
 
 
јбе хора вие тъпи ли сте?! ∆ената говори за провинциалисти ,а вие се оприличавате на сел€ндури...“о има и —офи€нци дето са си корен€ци но простоти€та им е гол€ма, ремена използва думата образно казано.—амо ,че жалко колко много комплексари има в та€ държава...да се хванат за една незначетелна дума без да си размърдат мозъка и да помисл€т малко.
+1
 
 
јми кат си столичанка г....а не с....ш ли?
+2
 
 
≈≈≈ —≈√ј ќ“  ј “ќ —≈Ћј“ј ќ ќЋќ —ќ‘»я —“јЌј’ј  ¬ј–“јЋ» ќ“ “ќ√ј¬ј »  –≈ћ≈Ќј —“јЌј Ўќѕ »Ќя
+2
 
 
» ние във ¬арна се радваме когато —офи€нци се върнат по селата си и плажът стане достъпен рЯШК Ќе е важно къде си роден, важно е да н€маш мозък на "провинцалист" какъвто демонстрира  ремена. ѕрава е да протестира, но има и по интелигентен начин да го прави и освен това н€ма доказателство че мърл€чите не са софи€нцирЯШЙ
+2
 
 
ƒреме ми на д€дови€ къде си родена ...това въобще не е важно.
 оментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! ¬сички коментиращи са се съгласили с ѕравилата за публикуване на коментари.

јктуални „етени “еми
ћинистър  ралев награди най-добрата шахматистка на Ѕургас
»звестен наш национал "изгор€" за 4 години заради допинг
—тефка  остадинова: Ќулева толерантност за допинга, но и защита на коректните спортисти
—илно представ€не на фехтувачи от регион Ѕургас
∆есток удар по –уси€! »звадиха страната от световни€ спорт за 4 години!

 ласиране –езултати

–ј«ƒ≈Ћ»:
Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
ѕотребители
√–јƒќ¬≈:
ѕловдив
¬арна
Ѕургас
–усе
Ѕлагоевград
«ј Ќј—:
«а контакти
«а реклама
≈кип
ѕравила
Ѕургазлии във facebook
RSS за новините
©2008 - 2018 ћеди€ груп 24 ќќƒ. Burgas24.bg - ¬сички права запазени. — вс€ко отвар€не на страница от Burgas24.bg, се съглас€вате с ќбщите услови€ за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени). ¬ъзпроизвеждането на цели или части от текста или изображени€та става след изрично писмено разрешение на ћеди€ груп 24 ќќƒ. ћнени€та изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и ћеди€ груп 24 ќќƒ не носи отговорност за т€х. ѕостав€нето на връзки към материали в Burgas24.bg е свободно. —айтът е разработен от ћеди€ груп 24 ќќƒ.
—татистика: