Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Кремена с нов пост за провинциалистите: Какво да направя, че не съм родена в Сторгозия, а в София?
Автор: Екип Burgas24.bg 17:04 / 08.05.2018Коментари (79)4597
© Фейсбук
Публикацията на Кремена Халваджиян предизвика вълна от коментари, на които малко по-късно тя отговори с друг пост в социалната мрежа Фейсбук:

Леле, що народ е разпознал себе си в поста ми за боклуците?! Чудесен повод да прочистя страницата си. То стана чудо - стигна се до политика, до предавания, до сладкарския род на мъжа ми... Ма не е истина просто!!!! Чак от телевизия ми звъняха за интервю! Когато напиша обаче на какъв хубав концерт съм била-отзвук никакъв. Днес две коли минаха на червено пред мен, много се извинявам - бяха с НЕсофийска регистрация, но предполагам аз съм виновна, че изобщо си позволявам да ги забележа, след като имам неблагоразумието да съм софиянка!!!!

Както се сещате имам стотици приятели от провинцията, които са невероятно стойностни хора и които много обичам. И които разбраха за КОЙ проблем става дума, защото точно описах за КОИ провинциалисти говоря. И понеже се разбра по диалекта им, ако искате и за това ще се извиня - че изобщо го чух!? Даже другия път ще ангажирам софиянци да си хвърлят боклука, за да се чувствате по-добре! Аз ли се излагам с поста си, или вие с цялата малоумна дискусия, с която очевидно защитавате правото на всеки Провинциалист да бъде простак и да хвърля боклука си навсякъде само защото можел да избира къде да живее!

Аз пък, бидейки част от 5 поколения родени в от този квартал (за незапознатите, квартала се зове "Докторски паметник"), мога да твърдя, че нито един човек от родените тук, не стана простак. Случайност, нали?!?! И мисля да си го пазя тоя моя квартал! И няма да се извинявам за това! Ако бях родена в Сторгозия, щях да си пазя Сторгозия, ама какво да правя - малшанс! Така че, пазете и възпитавайте децата. Спрете да хвърляте боклука си в чужди страници. Утре ще напиша колко е хубаво времето. Дано не стигнете пак до политика.



Още по темата: общо новини по темата: 420
06.01.2019 »
09.11.2018 »
15.10.2018 »
19.09.2018 »
03.08.2018 »
01.08.2018 »
предишна страница [ 1/70 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Има една българска поговорка ,а не арменска,,Убий глупака с мълчание''
0
 
 
Кореняк шоп-а като отиде някъде и си мисли, че всички са му длъжни с нещо. Та и тази си е повярвала. Доктор Роберт Халваджиян живее и работи в Плевен. Със сигурност е по-известен от тази.. въпреки, че живее и бачка в ПЛЕВЕН! Въобще, някакви надути парвенюта...
Много глупаци са се докопали до клавиатурата и пишат ли пишат ...
на 10.05.2018 г.
0
 
 
Тази е пълна трагедия!!!
0
 
 
София си е село. По скоро няколко села - махали. Те си имат и имена - Красна ПОЛЯНА, Манастирски Ливади, Обеля, Сухата река и още свързани тематично ливади, поляни, поречия и подобни. Тъй- че моля, моля сте си живи селяндури.
-1
 
 
Абе хора вие тъпи ли сте?! Жената говори за провинциалисти ,а вие се оприличавате на селяндури...То има и Софиянци дето са си кореняци но простотията им е голяма,Кремена използва думата образно казано.Само ,че жалко колко много комплексари има в тая държава...да се хванат за една незначетелна дума без да си размърдат мозъка и да помислят малко.
+1
 
 
Ами кат си столичанка г....а не с....ш ли?
+2
 
 
ЕЕЕ СЕГА ОТ КАКТО СЕЛАТА ОКОЛО СОФИЯ СТАНАХА КВАРТАЛИ ОТ ТОГАВА И КРЕМЕНА СТАНА ШОПКИНЯ
+2
 
 
И ние във Варна се радваме когато Софиянци се върнат по селата си и плажът стане достъпен рџ?Љ Не е важно къде си роден, важно е да нямаш мозък на "провинцалист" какъвто демонстрира Кремена. Права е да протестира, но има и по интелигентен начин да го прави и освен това няма доказателство че мърлячите не са софиянцирџ?‰
+2
 
 
Дреме ми на дядовия къде си родена ...това въобще не е важно.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
49-ото Народно събрание
Първа лига сезон 2023/24
Убиха Мартин Божанов - Нотариуса в София
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: