19 отбора ще участват на благотворителен турнир в Бургас, посветен на деца на загинали полицаи

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
13:17 / 10.05.2018
5624
19 отбора ще вземат участие в 9-ото издание на Благотворителния турнир по футбол за полицейски отбори за Купата Свети Никола в Бургас. И тази година състезанието е с международно участие, а събраните средства ще бъдат предадени в полза на деца на загинали служители от системата на МВР. 

Турнирът ще се проведе от 11-и до 13-и май на терените на Спортен комплекс Славейков в Бургас. Организатори са СФК Свети Никола (Бургас), а съорганизатор Община Бургас и Спортни имоти. Мачовете няма как да се проведат, ако я няма решаващата помощ на Областния съвет на БФС в морския град и съдийската комисия.

Приоритетно отборите са от Бургаска област, като гостите са от Сърбия- отборите на полицейските управления в Пирот и Крушевац. Участват полицейските спортни клубове от Враца и Видин.

"Имаме и гостуваща делегация от Скопие, но македонските колеги не можаха да изпратят отбор заради натоварен график от служебни ангажименти, заяви за БТА моторът на турнира Павлин Ковачев.

19-те отбора са разпределени в шест групи, като първата е с 4 тима, а останалите с по 3. След изиграването на мачовете в групите, следват четвъртфинали, полуфинали и финал.

Полуфиналите, мачът за 3-ото място и финалната среща ще се проведат на 13-и май, като битката за Купата Свети Никола стартира от 12.15 часа на първи терен на Спортен комплекс Славейков. 


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).