Само в Burgas24.bg: Треньор в Лудогорец грабна сърцето на олимпийската шампионкаТереза Маринова

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
16:22 / 26.05.2018
9272
Помощник-треньорът на Лудогорец Петър Колев грабна сърцето на олимпийската шампионка Тереза Маринова, научи ексклузивно Burgas24.bg. В момента двамата се наслаждават на любовта си и отдъхват в атрактивен гръцки курорт.

Асистентът на Димитър Димитров – Херо, с когото постигнаха чудеса и в бургаския Черноморец, се радва на заслужена почивка след седмата завоювана титла с Лудогорец. За разградчани предстои усилена подготовка, която стартира след две седмици. Целта пред треньорския екип е пробив в групите на Шампионска лига и Петър Колев определено го очаква горещо футболно лято.

Тереза Маринова от своя страна упорито пазеше личния си живот далеч от прожекторите, след като официализира раздялата с бащата на децата си – бизнесмена Трендафил Колев. Двамата с футболния треньор за пръв път афишират публично връзката си, което загатва, че нещата може би са сериозни.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).