Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
¬ход
close
«ј–≈∆ƒјЌ≈...
Ќачало‘утболЅаскетбол¬олейболƒруги√алерииЋичности—татистики
—портните новини: ƒнес (3) | ¬чера (0)
ћного известен холивудски продуцент дойде на крака заради —узанита
јвтор: ≈кип Burgas24.bg 21:37 / 19.06.2018 оментари (3)5230
©
—узанита за пореден път за€ви, че само провокаци€та е начинът, по който може да се успее както у нас, така и по света. ѕърво чрез не€ тр€бва да наложиш името си, а след това, ако решиш, можеш да възпитаваш. —узи изтъкна също, че са почнали да пишат за баща й едва когато наскоро е пуснал провокативната си песен "ƒа бре деУ, което също е пример, че скандалът диктува правилата, а с хубавите и стойностни песни се печелило единственоЕ уважение. †

ћурадова открехна завесата и покрай чуждестранни€ режисьор, който € е забел€зал. "“ой е руснак, продуцент, живее в Ћос јнджелис. ƒойде и разговар€ лично с майка ми в ѕловдив. »ска да запиша песни на английски, той е продуцирал и румънски мои колеги, много е известенУ, сподел€ т€ пред "Ѕългари€ ƒнесУ.

 олкото до пластичните подобрени€, за които медиите гръмнаха, че 15-годишната девойка има, т€ отрече новината, че си е сложила силикон в циците. ƒори опроверга, че има хиалурон в джуките.

Ќа въпроса как си об€сн€ва възмущението на хората, които, гледайки € така на 15 г. Ц пушеща и правеща секс, м€сто не си намират, —узи отсече: "Ќе знам от кого взимам пари, за да си купувам цигари, от хората ли? ¬ред€ ли им нещо с това, че пуша по 4-5 цигари сутрин с кафето и дори не ги допушвам. –одителите ми разрешават да пуша. ј за секса, вс€ко момиче и момче на мо€та възраст, поне 80% от тези, които познавам, вече са правели секс. Ќашето поколение бързо се развива, какво лошо има в това?У.†

√аджето й тъкмо завършва висшето си образование. "„уд€ се пон€кога как ме търпи, защото, когато нещо не ми харесва, го показвам. ј той е улегнал и е плътно до менУ, разказва —узанита.†

 акто може би се сещате, малката не е отличничка и родителите й не държат да бъде такава. "ћайка ми казва така: ѕо-добре да печелиш от това, което обичаш, отколкото да имаш две-три висши образовани€, а да н€ма какво да €дешУ. » парите в този случай са важни, защото, когато имаш, можеш да помагаш на другитеУ.
ќще по темата: общо новини по темата: 420
06.01.2019
09.11.2018
15.10.2018
19.09.2018
03.08.2018
01.08.2018
предишна страница [ 1/70 ] следващата страница
ћачовете по “¬! ѕълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
—вали на сво€ телефон: Android или iOS!


«ареждане! ћол€, изчакайте ...
 оментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! ¬сички коментиращи са се съгласили с ѕравилата за публикуване на коментари.

јктуални „етени “еми
Ќефтохимик прекърши ’ебър с гол в последните секунди
ѕозабравен голмайстор се връща в родни€ елит след дълго отсъствие
Ўампионът ћаршавелов стартира втори на "ѕиста Ѕургас" днес
Ќационални€т отбор остана без треньор, €сно е кой ще управл€ва Ѕ‘—
Ќаградиха световните шампиони по шотокан карате-до

 ласиране –езултати

–ј«ƒ≈Ћ»:
Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
ѕотребители
√–јƒќ¬≈:
ѕловдив
¬арна
Ѕургас
–усе
Ѕлагоевград
«ј Ќј—:
«а контакти
«а реклама
≈кип
ѕравила
Ѕургазлии във facebook
RSS за новините
©2008 - 2018 ћеди€ груп 24 ќќƒ. Burgas24.bg - ¬сички права запазени. — вс€ко отвар€не на страница от Burgas24.bg, се съглас€вате с ќбщите услови€ за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени). ¬ъзпроизвеждането на цели или части от текста или изображени€та става след изрично писмено разрешение на ћеди€ груп 24 ќќƒ. ћнени€та изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и ћеди€ груп 24 ќќƒ не носи отговорност за т€х. ѕостав€нето на връзки към материали в Burgas24.bg е свободно. —айтът е разработен от ћеди€ груп 24 ќќƒ.
—татистика: