Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Колега на Слави се разведе заради огнена красавица
Автор: Екип Burgas24.bg 08:42 / 25.06.2018Коментари (0)6416
©
Един от най-талантливите музиканти от "Ку-ку бенд" Илия Илиев най-сетне получи развод от дългогодишната си изгора Ваня Андреева и заживя красивата Десислава, научи "България Днес". "Щастлив съм както никога до сега. Само раждането на децата ми беше по-хубав миг от това да живея с новата си жена", категоричен е Илия, който от няколко дни се носи на крилете на любовта, тъй като новата му казала "да" за сватбата, коментират колеги на музиканта. Избраницата на Илия е висока, червенокоса и много усмихната жена. Според общите им познати, тя чувствително го е променила от времето, в което са заедно. Той е станал много по-спокоен и ведър и приличал на човек, постигнал вътрешна хармония.

Десислава Даскалова е от Петрич и се разбирала перфектно с двете деца на музиканта - Сиана и Илия-младши. Двамата случайно се запознават, но в момента, в който връзката им става сериозна, музикантът подава молба за развод с Ваня Андреева. С нея Илия живее от години. Тя е работила 15 години в системата на МВР и има дъщеря Гергана Иванова. Момичето й съвсем скоро също се ожени и вече има дете.

Според близките на Илиев съпругата му Ваня Андреева е била човекът шеф в семейството, който се грижел дълги години за имиджа на мъжа си. "Тя е като генерал за него. Не че е мъж под чехъл, но винаги тя избира дрехите му, почивките им, дори как да харчат общите си пари", разказват приятелите на музиканта. Именно Ваня била човекът, купил кошери с пчели, които кларнетистът гледа от две години и се грижи за тях като за малки деца. "Всяка година носи на целия бенд по два буркана биомед. Как да не го обичаш Илийката", радват му се хората на Трифонов.

Новата жена до Илия обаче била много различна от предишната му. Женствената Деси омаяла Илиев с поведение на кралица, споделят приближените му. Тя споделяла страстта на музиканта да заработва парички в духов оркестър, а не по сватби и чалга заведения като останалите му колеги. Както почти всички от знаменития оркестър на Слави Трифонов, и Професора си докарва допълнителен доход с няколко допълнителни дейности. Освен че от миналата есен е преподавател в ЮЗУ "Н. Рилски", държи апартамент под наем като счетоводна къща и има собствена музикална народна формация "Илиев", издават колегите му.

"Нямам големи претенции къде ще свиря. Но предпочитам този великолепен духов оркестър, с който пътувам по цяла България, вместо задушната обстановка в чалга клуб с изпотени въртящи гьобеци млади хора и тъпи погледи на фолкпевици. Е, и аз свиря понякога в ресторанти, но само в класни, не в дупки", обяснява високото ниво, което единствен от "Ку-ку бенд" засега удържа, човекът на Трифонов.

Илия Илиев е един от основателите на "Ку-ку бенд", заедно с Евгени Димитров-Маестрото и Георги Милчев-Годжи. Професора, както го наричат всички, има куп публикуван ръководства за изпълнение на орнаменти в българската народна музика за кларнет и саксофон.



Още по темата: общо новини по темата: 420
06.01.2019 »
09.11.2018 »
15.10.2018 »
19.09.2018 »
03.08.2018 »
01.08.2018 »
предишна страница [ 1/70 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
Мобилните оператори вдигат месечните абонаменти
Президентски избори в Русия
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: