Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Проф. Юлиан Вучков: Гей изродствата са краят на човечеството
Автор: Екип Burgas24.bg 17:16 / 08.07.2018Коментари (0)3639
©
Проф. Юлиан Вучков е обществен анализатор, есеист, публицист, театрален, литературен и телевизионен теоретик, критик, доктор на науките. Той коментира за "Ретро" парещите в обществото ни теми като гей инвазията и рестартирането на проекта АЕЦ "Белене“. 

- Проф. Вучков, вие сте експерт по културно взаимопроникване, по обществени отношения. Откъде ни дойдоха тези полови изстъпления и гей прайдове?

- Всички морални разложения тръгват от империята САЩ. Нищо добро не е дошло оттам. Дори след края на Студената война и падането на Берлинската стена САЩ не се демократизираха, а станаха свръхсила. Те са първа, единствена, без да има друга, която да ѝ противостои. Затова е естествено да загуби всякакво чувство за мярка и да решава, че всичко ѝ е позволено.

- Този проблем има, разбира се, политическо измерение, какво е то?

- САЩ воюват непрекъснато с редица държави в различни райони на света, за да крадат от тях суровини, за да си продават оръжието, за да трупат богатства и след това да кажат, че страната им била финансово стабилна. Ами този стабилитет идва от войните, от продажбата на оръжие, от това, че не връща огромните външни дългове, които дължи. Оттук идва нейното богатство.

- Добре, ако това е политическата и военната страна, къде е моралът?

- Чувам, че в САЩ имало не няколко, не един и два, а 31 пола. Това е безумие. Това не прилича на реалност. Това прилича на сънуван кошмар. Щом са 31, значи един човек е мъж в главата, жена в раменете, мъж в циците, жена в половия орган, мъж в коленете.

- За какво говори всичко това?

- Всичко това говори за воюване с естествената човешка природа и за препоръчване на изродствата, на изродските превъплъщения на човека. Това е безумие, то е античовешко. Това е настъпление срещу това, което безсмъртната природа ни е завещала. Няма по-велико и красиво чудо, няма по-велико вълшебство от любовта между мъж и жена. И от тяхната любов, от тяхната обич, от тяхното съвкупление да се ражда дете. Има ли нещо по-красиво от това човечеството да създава деца, да се възпроизвежда. Деца, които да унаследяват неговия опит, да го продължават, да го развиват, да го задълбочават. Това са поколенията. Ако няма два пола, ако няма мъж и жена, а има само еднополови, кой ще произвежда човечеството? Това ще е краят на човечеството.

- Да не би пък точно това да се преследва като цел?

- Може и това да е целта на някои свръхбогаташи, лакомници, които се чудят какво да си правят парите и затова стигат до идиотски, нездрави, болни моди.

- България е държава с много здрави традиции и корени в миналото, защо допускаме това, защо ставаме проводници на тези перверзии?

- Българският народ никога няма да приеме с отворени обятия, с радост, с "ура“ и с "браво“ бунта срещу двуполовото развитие на човечеството. Ние сме народ с много земно и здраво светоусещане. Той винаги ще уважава любовта на мъжа с жената и на жената с мъжа.

- Защо тогава все пак местната и държавната власт разрешава провеждането на гей паради, агресивното демонстриране на полова различност?

- Нима има някой, който не вижда, че това го налага Европейският съюз. А нима не е ясно, че ЕС се командори от Съединените щати. За съжаление, не само западният свят се управлява от САЩ. Така е и с източния свят. Тази държава ни учи как да живеем, как да се храним, с кого да спим. Дава ни акъл във всяко отношение. Сякаш държавите извън нея току-що са се създали, а тя е вечна. Реално обаче САЩ са една от най-младите държави в света. С едва 250 години история. Тя ли е тая, която ще дава акъл на многовековни държави, една от които е нашата повече от 1300-годишна България. Дори ЕС вече се умори да бъде прислужник на империята САЩ. И за първи път надигна глас.

- Защо, как го обяснявате?

- Защото засегнаха икономическите интереси на ЕС. Защото Германия и Франция също искат да имат ръка и да печелят нещо от суровините и богатствата на Близкия изток, както доскоро печелеха само империалистите от САЩ. Сега са в конфликт на интереси. Доскоро обаче европейските водачи правеха това, което американските им господари диктуваха.

- Премиерът Борисов претендира напоследък за световна и европейска дипломатическа роля, може ли действително той да е фактор, чийто глас се чува и е от значение? В състояние ли е да стопира такива негативни влияния дори на регионално ниво?

- Когато наскоро го попитаха има ли съвършени хора и партии, той каза, че няма съвършени хора, няма съвършени партии, няма съвършена власт. Всеки имал своите недостатъци. Каза обаче, че единственият недостатък на партия ГЕРБ е, че не се е преборила да наложи Истанбулската конвенция – парламентът да гласува за нея. Къде го стяга чепикът? Това е проблем, от който българският народ въобще не се интересува. Българският народ пет пари не дава за тази конвенция. Той винаги ще бъде против нея. Проблемът на българския народ е неговата бедност. Това, че близо 2 милиона души са под прага на бедността, нямат пари лекарства, операции.

- Защо лявата БСП лидерка Корнелия Нинова не прегръща идеите за "лява резба“, а десни политици са по-либерални?

- Трябва да ѝ се признае на Нинова, че тя гласува против Истанбулската конвенция в парламента. Корнелия Нинова може да има своите минуси, може да има своите недостатъци, не я идеализирам, никой не е съвършен, но тя усилено се стреми да тласне така политиката на БСП – колкото може пò на ляво, да я направи по-социална партия. Да я направи партия, която се вслушва в народните нагласи, в обществените интереси. Корнелия Нинова много рано разбра, усети, че българският народ никога няма да приеме тази Истанбулска конвенция. И застана зад народните предпочитания. Това е цялата работа.

- Освен от гей паради обществото напоследък е развълнувано от рестарта на проекта АЕЦ "Белене“. Какво може да са си казали Путин и Борисов в Москва, че "гьолът“ отново стана стратегически важен проект?

- Тези метаморфози са възможни, защото бившият президент Росен Плевнелиев, най-смехотворната и вредна личност, докопвайки се до властта, твърдеше, че АЕЦ "Белене“ е "гьол“, а че най-хубавото нещо в работата на ГЕРБ през последно време било санирането на блоковете. И понеже санирането според Роско Плевнелиев е голяма работа, и понеже там се хвърлиха огромно количество грешни пари, сега много от санираните блокове са напукани и ефектът е обратен. Мижи да те лажем. Отвън е лъскаво, а отвътре – кухо, мухлясало и конструктивно компрометирано.    



Още по темата: общо новини по темата: 420
06.01.2019 »
09.11.2018 »
15.10.2018 »
19.09.2018 »
03.08.2018 »
01.08.2018 »
предишна страница [ 1/70 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
Мобилните оператори вдигат месечните абонаменти
Президентски избори в Русия
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: