Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Голяма промяна в живота на известна наша ТВ водеща
Автор: Екип Burgas24.bg 08:48 / 06.08.2018Коментари (0)3634
Новината, че едно от най-хармоничните телевизионни семейства – Мариана Векилска и Симеон Колев вече не е заедно изненада мнозина, но не и най-близките им хора. Двамата журналисти изкараха почти 15 години, преди да издадат, че категорично са сложили край на отношенията си. Вината за това решение не пожела да поеме никой от тях, а това още повече засили слуха, че историята не е безобидна.  

"Ние сме от тези хора, които започнаха, но не продължиха заедно. Моят капацитет не можа да посрещне потребностите на Мариана и така се разминахме", изплю камъчето Симеон. С неясния си отговор на въпросите за раздялата им той още веднъж подхрани спекулациите, че двамата са имали тежък период, преди да вземат това решение. Причината за разлъката обаче не изглежда да е в липсата на топли чувства между тях, както обикновено се случва след толкова време. Дори напротив – в думите му много от познатите му виждат все още стаена болка. 

"Такива обвинения са знак, че не Симо е решил да я остави, а Мариана е била разочарована от него. Тя винаги е била много амбициозна и самостоятелна жена и не се е страхувала да има изисквания към партньора си. А той, изглежда, не е успял да им отговори като мъж", веднага почнаха тълкования на думите на радио водещия.  В действителност Векилска не крие, че е успявала и успява да печели повече от половинката си със здравата си работа в ефира на Би Ти Ви.

Уикендите, които водещата посвещава на предаването "Тази събота и тази неделя", и се отплащат с висок хонорар, но и с по-малко време със семейството. Точно за това и водещата многократно намеквала на мъжа си, че двамата трябва повече да пътуват заедно, да прекарват време в забавления и почивка, за да не се отчуждят напълно. Иначе както повечето модерни семейства и те щели да си водят паралелен живот, в който да се засичат само по празници пред телевизора.

"Тя винаги е казвала, че иска един различен от обикновения семеен живот, в който всичко се превръща в рутина. За това се е налагало със Симеон да вадят повече пари, за да могат да отдъхват качествено. Искаше да си струват жертвите, които правят, когато не са с децата си или заедно. Обичат работата си, но са на възраст, в която трябва да осребрят името си. За това и липсата на амбиция и предприемчивост е сериозен недостатък", коментират запознати.  

Изглежда, тези изисквания са оказали непосилен натиск над радиоводещия, а това довело и до охладняване на чувствата им. Около двойката пък се заговори, че е в труден период още миналата година, когато на няколко пъти тръгна слух за изневяра. За да предотвратят напрежението, съпрузите обясниха, че са с консервативни разбирания за любовта и никой от тях не гледа с добро око на аферите извън брачното легло.  

"Имало е периоди на кризи, но сме ги преодолявали. Никой от нас не си е хващал багажа, за да се изнесе. Никога не сме се разделяли. Това е незряло, а ние не сме вече тийнейджъри", настояваше тогава Мариана в интервютата си. 

Няколко месеца след тези нейни изказвания обаче със Симеон поели по различни пътеки и всеки приел, че животът му няма да е в границите на семейството им. Дори се заговори, че любовта навестила първо водещата на "Тази събота и неделя", а след това кацнала на рамото и на бившия й мъж. Мариана първо завъртя интрига с актьора Калин Врачански, но неговият непостоянен дух не позволил това да стане нещо повече от флирт и накрая двамата останали само приятели. За Симеон пък се зашумя, че има до себе си мистериозна брюнетка, но така и не я е представил още пред обществото – знак, че двамата не са стигнали до сериозни отношения, пише "Уикенд".



Още по темата: общо новини по темата: 1302
14.12.2019 »
14.12.2019 »
10.12.2019 »
07.12.2019 »
22.11.2019 »
21.11.2019 »
предишна страница [ 1/217 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
Мобилните оператори вдигат месечните абонаменти
Президентски избори в Русия
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: