Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Димитър Рачков за първи път потвърди: Заедно сме с Мария!
Автор: Екип Burgas24.bg 12:38 / 15.08.2018Коментари (0)8786
©
Отново заедно не само на екран, но и в живота! Мария Игнатова и Димитър Рачков се събраха. След близо година раздяла водещите на "Господари на ефира" се сдобриха. Новината разкри Маги Халваджиян, който първи пусна в интернет профила си снимка, на която ясно се вижда как един срещу друг освен родата му, Гала и Стефан седят Рачков и Игнатова. "Да, заедно сме с Мария в Италия!“, сподели и самият актьор, който видимо грее от щастие, че двамата отново са заедно. "Този път намирисва на сватба“, коментират приятели на двойката, станали свидетели на тяхното сдобряване.

Припомняме, че преди година актьорът обяви в специално писмо до медиите, че се разделя с блондинката, без да назове конкретна причина. Мария се пренесе при майка си, а бившият й любим се потопи в работа и направи моноспектакъла "Забраненото шоу на Димитър Рачков“. Най-разочарован от публичната раздяла и съпътстващите я панаири бил продуцентът на "Господари на ефира“ Джуди Халваджиян, който не можел да се примири с негативната реклама, която разделената двойка прави дори неволно на предаването му. Вместо да се обсъждат разследванията или тв гафове, зрители и журналисти се вторачват в бившите гаджета и не спират да коментират колко побелял е Митко от мъка. Затова братът на Маги не губил нито секунда и започнал да обработва Рачков да прибере любимата си обратно и дори се опитвал да им организира помирителна среща.

Първоначално актьорът не давал дори дума да се издума и при едно от поредните натяквания в прав текст заявил, че няма намерение да седи дори в една стая с блондинката. "Халваджиян не се отказва, води Митко дори в чужбина, само и само да може двамата спокойно да обсъдят създалата се ситуация. И ето че успя“, разказват близки до арменеца.

Те са категорични, че Рачков все още има чувства към палавата господарка, затова все пак решил да й даде втори шанс. Мария от своя страна не спирала да се надява да заживее с Митко под един покрив дори в най-тежките моменти от раздялата им, защото ясно си дала сметка, че по-добър от него няма да намери. Като се върна при майка си, Мария спря да има и участия, които преди Рачков й гарантираше месеци напред. Актрисата е наясно, че на 38 години не може да чака още дълго за перспективен мъж. Бившият й съпруг Петко Димитров вече се радва на две деца от танцьорката Яна, а най-добрата й приятелка в телевизията - Алекс Раева, също има стабилна нова връзка след раздялата с диджей Дончо.

Затова Мария на драго сърце се върнала при Рачков и двамата дори се появиха на две светски събития заедно. Най-коментираната двойка влезе в дискотеката на Петко Димитров преди месец, а само няколко дни по-късно позира пред фотографите и в заведението на Кремена Халваджиян. Нещо повече - Рачков и Мария бяха в компанията на сина на актьора Димитър Рачков-младши, а до тях широко усмихнат триумфираше Джуди.

С днешна дата и братът на Джуди – Маги, е взел нещата в свои ръце. Той покани любимите си хора в Тоскана, Италия, където да изкарат незабравима ваканция в голяма къща, която наел за всички. След драматичната раздяла между Рачков и Мария всички очаквали двамата най-сетне да вдигнат сватба, защото Мария била убедена, че именно липсата на официален подпис е причина за спънките в отношенията им, пише "България Днес". Тя не спирала да напомня, че още в далечната 2014 г. Кеворк Кеворкян посъветва Рачков да приготви халките, за да "не изпусне влака. Тогава комикът призна, че Мария е готова за бракосъчетание, но той все още се дърпа. Днес и двамата са на друго мнение, а изненадите тепърва предстоят наесен.




Още по темата: общо новини по темата: 1302
14.12.2019 »
14.12.2019 »
10.12.2019 »
07.12.2019 »
22.11.2019 »
21.11.2019 »
предишна страница [ 1/217 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
Мобилните оператори вдигат месечните абонаменти
Президентски избори в Русия
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: