Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Интервю на Бербатов ядоса Бареков
Автор: Екип Burgas24.bg 14:46 / 04.09.2018Коментари (19)3983
©
Евродепутатът Николай Бареков взе отношение във връзка с интервюто на Димитър Бербатов пред клубния сайт на Манчестър Юнайтед. В него нападателят разкри подробности от детството си, твърдейки, че е живял в комунистическа среда и като малък се е редил на дълги опашки за хляб. Там първо дълго време е чакал баща му, после майка му, а накрая Димитър и даже по-малкия му брат Асен. И чак тогава, след няколко часа висене, семейството се е снабдявало с насъщния.

Постът на Бареков без редакторска намеса:

"Спомените" на Митко Бербатов за липсата на хляб през късния комунизъм са от същото тесто като “спомените’ на съгражданина му Роско Плевнелиев за ранната демокрация. Не знам колко са чакали в Благоевградско пред фурните за хляб 80-те години, но аз чаках за горещ бял хляб на село по 5-10 минути и единият хляб го изяждах обратно за дома на баба ми.

Днес със синовете се редуваме да чакаме по цял час, но пред фурната с питката на жена ми вкъщи. Честно казано, доста приятели и то англичани от сой са чакали заедно с мен за нейните питки и баници. И като българин, пребиваващ често в чужбина, един малък съвет. Никога не говори лошо за родината си навън и не се подигравай с бедността на народа си. Чужденците също не го приемат добре. Като се върнеш обратно в България, си наваксай и критикувай колкото искаш".



Още по темата: общо новини по темата: 1302
14.12.2019 »
14.12.2019 »
10.12.2019 »
07.12.2019 »
22.11.2019 »
21.11.2019 »
предишна страница [ 1/217 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Тук Бареков, какъвто и да е, говори истината! Бербатов е преживял всичко това, но по-късно, в зората на т. н. "демокрация". Тогава имаше опашки, купони, черна борса и т. н. По байтошово време имаше ядене в изобилие, при това - много по-качествено. Погледнете колко пълни хора има сега, до голяма степен лошата храна е виновна, пълнят я с всякакви боклуци. Нямаше големи опашки през т. н. "комунизъм", аз лично съм пазарувал в супермаркетите - опашките бяха както и сега. Единствените истински, големи опашки бяха за цитруси, тогава те бяха екзотика.
0
 
 
Присмял се хърбел на щърбел - тези и двамцата са палячовци :-))))
-1
 
 
Бюрека никога не е живял на село,защото баба му и дядо му са кючукПарижански бежанци.Та селото му може да е някъде в Гърция. Ако не се сеща да е чакал за хляб,явно са му слагали в човката ,като благонадежно копеленце!
+2
 
 
Трябваше да разказва колко велика е била България, като другите комунисти.
на 04.09.2018 г.
-1
 
 
Малко повече е драмата в изказа на Бербатов , но това което Бареков пише е пълна глупост. Макар , че като се замисля и за навремето чаках доста за топъл хляб пред фурната на село Баня ( упс сега вече град Баня ,заради царя) и не било баш точно по комунистическо време. Невиждам нищо в тези изказвания , които да говорят "...лошо за родината..." По-скоро прикривайки нещо подобно човек постъпва по-лошо спрямо родината. Така че Бюрека да си гледа своя "сой" и да не коментира наляво и надесно :D
+5
 
 
Хаха, Бюрека се е жегнал, че е от бедна комунистическа държавичка и не е добра партия за 'англичаните от сой'... Само че той какво ли им обяснява с примитивния си английски - бедна ми е фантазията??! Барбука поне може да говори нормално.
+2
 
 
Бареков е пълен помияр ,кой търси неговото проклето мнение по този въпрос в случая? Никой! Както винаги! Тъп селски пръч, който парадира с политическите си "познания". Това къде си израсъл и какво си преживял на въпросното място те оформя като по-млад ,дори да говори лошо за тези спомени то не е защото са били тук ,в България..Бареков освен да яде лайне друго не обича.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
Мобилните оператори вдигат месечните абонаменти
Президентски избори в Русия
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: