Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Появи се доста пикантно видео с полуголи красавици и Яя от "Биг брадър"
Автор: Екип Burgas24.bg 14:04 / 15.11.2018Коментари (0)6762
©
Музикантът Стоян Роянов-ЯЯ мачка полуголи жени в ретро чалга клип. Участникът в "Биг брадър" упорито отказва мисии в риалити шоуто, защото вероизповеданието му "уагабунга" му забранява да докосва чужди жени. От началото на телевизионното предаване той упорито убеждава съквартирантите си, че е невъзможно да има физически контакт с представителки на нежния пол. И трябва да спазва благоприличие. Това невинаги е било така.

През 2006 година ЯЯ прави дует с фолкаджийката Кали. Клипът към парчето "Катастрофа" е повече от предизвикателен. Роянов, който тогава е с къса коса, е заобиколен от разголени танцьорки, които му се увиват като пустинни кобри. "Уагабунга" не намира място във видеото, защото физическите контакти са много и някои кореспондират към нежното порно. Девойките без свян пускат ръце на певеца, като в някои моменти прокарват крайници и по мъжкото му достойнство. Вместо да се притесни, музикантът щедро мята гьобеци и припява на Кали.

Катастрофата става пълна, когато голите танцьорки са заменени от имитатор на Азис. Двойникът с перхидролена визия и свръхедро тяло е подложен на тотална гавра от Кали и Роянов, които му тикат предмети в устата, а накрая с ритник в задните части го изхвърлят от сцената. За финал Стоян заявява от нищото, че той е самият Майкъл Джексън.

"За пред хората Роянов се прави на примерен мъж, но действителността е друга. Вероятно доста се срамува от миналото си, щом не иска да се споменава", коментираха запалени фенове на риалити шоуто. В социалните мрежи вече се появиха шеговити коментари, че "уагабунга" е религията на мъжете под чехъл, намеквайки, че заради жената до себе си ЯЯ не смее да докосва представителки на другия пол. Камерите на "Биг брадър" все пак го изловиха да се прегръща с Жени Калканджиева, преди да я изгонят от къщата.

Заради отказите си в риалити шоуто Стоян докара множество проблеми на съквартирантите си, оставяйки ги без храна и цигари. Отказът му да аргументира номинациите си допринесе и за спирането на топлата вода в къщата. Според Роянов вероизповеданието му се е зародило в Африка, а след това продължава разпространението си в Испания, пише "България Днес". Става популярно в Америка и накрая достига до България, където "се изповядва от двама-трима души". Стоян е получил просветлението си за "уагабунга", докато е бил в Родопите. Приятели на рапъра казват, че това всъщност е пълна измислица и той е "сътворил" религията след детско представление, в което участва и в което се споменава думата "уагабинга". Според близки на ЯЯ с поведението си той се подиграва на шоуто и останалите съквартиранти.



Още по темата: общо новини по темата: 1302
14.12.2019 »
14.12.2019 »
10.12.2019 »
07.12.2019 »
22.11.2019 »
21.11.2019 »
предишна страница [ 1/217 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
Мобилните оператори вдигат месечните абонаменти
Президентски избори в Русия
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: