Футболна революция в Бургас

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
13:24 / 09.12.2018
2865
Висок адреналин, непредсказуеми резултати и умения, непресъщи за толкова малки деца. Това видяха феновете на най-популярния спорт по време на финалите от формата Мини Шампионска лига в Бургас. По традиция в него участват децата от детските градини, подготвящи се под шапката на бургаската футболна школа Звездичка.

До финалите достигнаха след пресявки шест отбора. Освен от Бургас, участваше и учебно заведение и от Средец. Драмата бе като при големите батковци, а след изиграването на всички срещи, шампионската купа отиде за "Морска звезда" след зрелищен финал срещу "Иглика".

На трето и четвърто място останаха "Раковина" и "Славейче", мач за 5/ 6 място нямаше като "Синчец" и "Средец" си поделиха петото място. За всички участници имаше осигурени купи, медали, грамоти и сладки лакомства.

Специалистите определят турнира като една малка футболна революция. Сърганизаторите в лицето на община Бургас предоставиха за ползване отоплената спортна зала Младост.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).