С впечатляваща церемония Бургас избира своя спортист на годината

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
10:46 / 12.12.2018
1435
Церемонията по награждаване на 10-те най-изявени спортисти, прославили Бургас, тази година обещава да е наистина впечатляваща. Най-добрите ще бъдат отличени на 20 декември в плувен комплекс "Парк Арена ОЗК". За целта ще бъде построена 12-метрова сцена върху водната площ на басейна, изградена от над 240 понтонни куба - нещо, което се случва за първи път в града.

За втора поредна година Община Бургас ще връчи призове и в други три допълнителни категории - "Млад талант", "Спортист с увреждания" и "Отбор на годината". Класирането ще се извърши по регламент, в който първенците се избират чрез анкети от спортните журналисти. Желанието на организаторите е да подарят един истински празник на заслужилите спортисти в края на календарната 2018 г., на прага на новата 2019 г.

Внушителното усещане да ходиш по вода по време на церемонията за награждаването на най-добрите в спорта, ще бъде допълнено от впечатляваща въздушна акробатика на артистите от Fireter. Представленията им съчетават театър, кокили, музика, огън, танци с незабравимо въздействие върху публиката.

В програмата тази година ще се включат още международно признатите призьори от Танцова школа "Дюн", а "черешката на тортата" ще бъдат любимите Тото и Лъчо от рап дуото "СКАНДАУ".

Входът е свободен!


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).