Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Мегз оставя лукса, в който живее, за да заживее в още по-луксозно имение
Автор: Екип Burgas24.bg 18:28 / 02.01.2019Коментари (2)6751
© Фейсбук
Топдизайнерката Мегз сподели с феновете си, че вчера официално се е изнесла от скъпарския си апартамент. Красавицата живя близо 3 години на хотел в най-луксозната резиденция в София. Там тя се ползваше от всички последни писъци на лукса и плащане по 5000 лева на месец, за да не ѝ липсват никакви удобства.

Днес в първия ден на новата година за пръв път от месеци се събудих в стария си апартамент, но само за да му кажа сбогом завинаги. 

Вижте поста й в Инстаграм:

"Честита нова година. Пожелавам ви здраве и вътрешен мир ❤️ Днес в първия ден на новата година за пръв път от месеци се събудих в стария си апартамент, но само за да му кажа сбогом завинаги. Събирайки малкото си останали тук вещи, си направих съпоставка между момичето, което влезе в тази резиденция преди няколко години и жената, която събира багажа си днес. Тук изградих силата си като самостоятелна личност. Станах независима и твърда. Падах, но се научих да ставам с вдигната глава и да не хленча по вечно обелените си колена. Поставих много работни основи и покатерих малко от многото ми предстоящи върхове. Спечелих много награди, научих се да изкарвам пари и изградих име. Нищо от това, обаче, не ми помогна да изградя дом... Защото оказа се дом не се ПОСТИГА -дом се СПОДЕЛЯ... Жената, която си отива днес вече знае, че домът се определя не от луксозните мебели, а от петната по дивана, които с мъжа ти сте направили, защото сте разлели нещо докато се боричкате. Не от арт картините по стените, а от спомените в рамките и магнитите по хладилника. Дом е когато теглите чоп кой да сготви, а накрая винаги го правите заедно, защото ви е мъчно, че другият е уморен. Жената, която си отива днес обича - за пръв път в живота ми и толкова силно, че чак ме боли. Тя плаче доста по-често от онази, която дойде тук, защото за пръв път има много за губене... И то не е в банковата ми сметка, в гаража, работата ми или някой имот... Жената, която си отива днес по-силно от всякога цени хората около себе си,защото осъзна, че ХОРАТА СА МНОГО ПО-ВАЖНИ ОТ ПРИНЦИПИТЕ, ЦЕЛИТЕ И ИДЕАЛИТЕ. Нищо от тези неща няма смисъл, ако не дава по-добър живот на вас самите, близките ви и обществото като цяло. За финал - Попитах се коя от двете жени ми харесва повече и коя е по-щастлива? И отговорът е и двете. Ще си тръгна от тук завинаги днес, но взимам със себе си всичко, което научих, защото то ще ми трябва много и за домът ми, особено когато в него затичат децата ми, и за работата ми. През тази година за пръв път изпитах пълно щастие и мисля, че то е защото днес имам всичко -и професионална реализация и семейно щастие. От сърце ви го пожелавам ❤️ "

Мегз не готвеше,  не чистеше, не плащаше битови сметки, ползваше спа, фитнес, открит и закрит басейн, автомивка, солариум и всички, което може да ви хрумне. Въпреки многото критики Мегз дълго не се отказа от жилището си, като обясняваше, че сама изкарва парите си и затова, че ги харчи както сметне за добре, пише Хотарена.

Вчера, обаче амбициозното миньонче сподели, че вече от месеци не живее в жилището и че вече е готова да го остави завинаги, за да заживее официално в дома на мъжа си.  Злите езици шушукат, че най-популярната риалити звезда у нас всъщност много добре си е нагласила нещата и изобщо не е за окайване.

Мегз всъщност заменя хотела с голямата луксозна къща на мъжа си. Там тя отново щяла да се ползва от спа, басейн и домашни помощнички. Каканашева се разпореждала като царица още по -нашироко. Последната ѝ приумица била 100 квадрата гардеробна, където да добавя всички попълнения от новите си колекции.

Освен това Мегз поискала и огромен офис и специално място в градината за осиновените си бездомни кучета.



Още по темата: общо новини по темата: 1302
14.12.2019 »
14.12.2019 »
10.12.2019 »
07.12.2019 »
22.11.2019 »
21.11.2019 »
предишна страница [ 1/217 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Най-обикновена ковра, неграмотна и проста. Класическо е за Бг,таква утайка да може да си позволи да дава по 5000 за хотел...
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 02.01.2019 г.
+1
 
 
Като има тъпаци да й угаждат..
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Близки издирват Димитър Малинов
Убиха Мартин Божанов - Нотариуса в София
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Почина патриарх Неофит
Кабинетът "Денков - Габриел"
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: