Кралев: Боби Михайлов беше в перфектна кондиция, имаше болки в коляното

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
10:21 / 09.01.2019
2162
Министърът на младежта и спорта Красен Кралев разкри какво се е случило на срещата между лидерите на България, Румъния, Сърбия и Гърция в Белград, на която се обяви съвместната кандидатура на балканските държави за Евро 2028 и Мондиал 2030. 

Любопитен момент в нея беше, че президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов бе изведен от официалната пресконференция, защото видимо не се чувстваше добре. Именно Кралев бе първият, който му се притече на помощ.

"Радвам се, че ми задавате този въпрос, защото имаше много спекулации по темата, а аз съм единственият пряк свидетел на това, което се случи. Трябваше да стоим около час и половина прави. Той имаше и още половин час на предишна сесия. Боби сподели, че има остри болки в коляното, схващане по целия крак и не може да издържа на болката. Аз го посъветвах да излезе и да се разтъпче малко, защото наистина пресконференцията беше много дълга. Той не можеше да си придвижи крака, за това извиках момичето, което го придружи заедно със сръбския министър", разказа министърът в студиото на "Тази сутрин".

"Каза ми, че го боли крака. Дори няколко пъти приклекна и се хвана за коленете. Иначе беше в перфектна кондиция. 5 минути след това си влезе отново в залата", добави още той.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).