Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Наталия Симеонова направи изненадващо признание!
Автор: Екип Burgas24.bg 17:19 / 24.02.2019Коментари (0)9165
©
Легендарната водеща на "Море от любов" и "Предай нататък" Наталия Симеонова и бившият й съпруг Денис Ризов не делят един покрив от десетилетие, но някогашната фея на любовта не губи надежда, че дори и на преклонна възраст, двамата отново ще станат едно семейство. 49-годишната блондинка направи изненадващо признание навръх празника на влюбените Свети Валентин и озадачи с откровението, че Денис е мъжът на живота й и през ум не й минава да мине повторно под венчило с друг.  

"Не мога да си представя да се омъжа отново. В известен смисъл съм старомодна, макар че семейството, което имам, далеч не е традиционно. Аз и Денис сме женени от 1999 г. и онзи ден станаха 20 години от брака ни. Не живеем под един покрив, но не сме разведени. Продължаваме да сме женени. И в известен смисъл това е мъжът на живота ми. Това е бащата на детето ми и аз съм приела духовното присъствие на Денис в живота ми за цял живот, независимо от това как се е развила физически връзката ни в тези години. В негово лице съм открила своята половинка, своята сродна душа и той продължава да е моят партньор. Слава Богу, през годините, през които сме разделени с Денис до мен винаги е имало мъж, който ме обича , който ме боготвори и който ме харесва такава, каквато съм", призна Наталия. 

Тя определя раздялата си с бившия фронтмен на грухпа "Ахат", тв продуцент и бизнесмен Денис Ризов, като най-тежкия момент в живота й. След като музикантът се изнася от просторната им къща в Панчарево, Наталия спряла да се храни и започнала да посещава психотерапевт. Била в силна депресия, която продължила година и половина. Тогава и започва рязко да пълнее. 

Още по време на брака им просторното имение в лъскавия затворен комплекс "Маунтин вю вилидж" в Панчарево било записано на името на Наталия. Зарязаната водеща започнала да пие антидепресанти и така хормоните й се объркали, а това довело до рязко покачване на теглото. Борбата с килограмите се оказа кауза пердута за Наталия, която в началото на кариерата си тежеше едва 50 кила. С напредването на възрастта, покрай битката с любовната депресия, тя става все по-огромна и подпухнала и вече гони 100 кг. Сега няма никакво намерение да се подлага на мъчителни диети – свикнала е с фигурата си и казва, че е щастлива жена, пише "Уикенд". 

През ноември миналата година Денис официално обяви, че двамата с Наталия са се развели.Също като бившата си половинка, Ризов не допускал мисълтта, че някога може отново да се задоми, тъй като живеел прекалено динамично и не искал да има повече деца.  

"Независимо от това дали любовта е споделена, дали е гореща и пламенна, дали е вдъхновяваща и окриляваща или напротив – е подтискаща и умозрителна, несподелена и нещастна, катастрофирала, самото чувство любов заслужава да бъде празнувано. Независимо колко сме щастливи в любовта, фактът, че я изпитваме, е много вълнуващ", философства Наталия.  

Въпреки че отдавна не са семейство, двамата с Денис запазили топли приятелски отношения.Преди 2 години бившата фея на любовта последва Ризов в Тампа, Флорида, където имат огромно имение. С нея замина и дъщеря им Виктория. 20-годишната красавица бе приета да учи връзки с обществеността в местен колеж. Миналото лято обаче майка и дъщеря се върнаха обратно в родината си, а Виктория стана студентка по психология в Софийския университет. Eдна от главните причини Вики да зареже живота зад океана била любовта й към българското й гадже Божко Маринов.



Още по темата: общо новини по темата: 1302
14.12.2019 »
14.12.2019 »
10.12.2019 »
07.12.2019 »
22.11.2019 »
21.11.2019 »
предишна страница [ 1/217 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Откриха тяло на мъж в запален автомобил в кв. "Драгалевци"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
49-ото Народно събрание
Първа лига сезон 2023/24
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: