Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Хулиганските изцепки на по-малкия от братята Бахарови продължават! Агресията му придобива неподозирани измерения
Автор: Екип Burgas24.bg 20:35 / 14.03.2019Коментари (1)7398
©
Явор Бахаров е буйствал в популярен столичен нощен клуб във фаталната нощ на 3-ти март, когато бе арестуван и осъден по бързата процедура за хулиганство.

Това разкриха пред "Уикенд“ посетители на заведението "Кълчър Бийт“, станали свидетели на изцепките на 33-годишния актьор. Според думите им, той се е държал изключително агресивно в заведението, помещаващо се на една от терасите на НДК, а гневът му е бил породен от ревност по приятелката му Рая Пеева.

Бахаров се появил в заведението в центъра на София малко след полунощ в компанията на половинката си и още една двойка, непозната за светския елит. Минути по-късно актьорът станал агресивен, след като любимата му Рая била заговорена от мускулест младеж, с когото очевидно се познавала. Според мълвата, която вече обикаля артистичните среди, Бахаров се разгневил, тъй като младия мъж бил бивше гадже на половинката му. Малко след като краткия разговор между бившия с Рая Пеева приключил и онзи се изнесъл към своята маса, къдрокосия актьор потърсил сметка на любимата си.

"Стана много грозен скандал. Бахаров демонстративно строши чашата си в земята и захвърли чантата на приятелката си. Тръгна си бесен от бара, а гаджето му го последва, притичвайки зад него и умолявайки го да се спре. Двамата се разправяха няколко минути пред стълбите на НДК. Накрая Бахаров я хвана грубо за ръка и насилствено я повлече със себе си“, свидетелства очевидец на изцепките на актьора.

Нататък историята е публично известна – Явор Бахаров е арестуван в 1,40 часа след полунощ на 3 март от екип на Първо РПУ на кръстовището на булевардите "Фритьоф Нансен“ и "Евлоги Георгиев“. Полицаите се отзовават на сигнал, подаден на телефон 112 от Пърсивал Петров. Минувачът станал свидетел на грубо отношение от страна на Явор Бахаров към приятелката му Рая Пеева, като според думите му актьорът ударил шамар на гаджето си.

При опит на минувача да се намеси, Бахаров се нахвърлил върху него с юмруци и псувни. "Какво правиш тук!? Ще те убия, майка ти ще е.а!“, буйствал Бахаров. Минути по-късно, когато ченгетата пристигнали и понечили да въдворят ред, актьорът не се подчинил на полицейските разпореждания. "К´ви сте вие, че ще ви давам документите си!?“, репчел се на униформените служители на реда миналогодишния носител на театралната  награда "Икар“ за най-добър поддържаш актьор.

След като бе арестуван на 3 март късно вечерта, Бахаров бе въдворен за 24 часа в ареста на "Г.М. Димитров“, а ден по-късно бе осъден по бързата процедура за хулиганство. 33-годишния актьор сключи споразумение със съдийката от Софийски районен съд Мила Лазарова и бе осъден на 9 месеца пробация с 12-месечен изпитателен срок. Това ще рече, че ако за този период Бахаров извърши ново престъпление, то 9-месечната му присъда автоматично се активира. Според постановената присъда, Бахров е длъжен два пъти седмично да се явява лично в Първо РПУ и да се разписва при пробационен служител.

Само месец преди екшъна в центъра на София, Явор Бахаров се забърква в друг побой. Братът на Захари Бахаров се сбива жестоко с продуцента и актьор Борко Чучков. Двамата се млатят отново на публично място – в заведение в центъра на София, но свадата им не стига до полицията и медиите. 

Причината за екшъна отново е красивата Рая Пеева. Оказва се, че преди да се впусне във връзка с Явор, хубавицата е имала страстни отношения с Чучков. Двамата се залюбват по време на снимките на филма "Пеещите обувки", където Пеева изпълнява ролята на естрадната легенда Леа Иванова. Чучков също участва в продукцията и двамата с Рая снимат интимни сцени, които се прехвърлят и в живота.



Още по темата: общо новини по темата: 1302
14.12.2019 »
14.12.2019 »
10.12.2019 »
07.12.2019 »
22.11.2019 »
21.11.2019 »
предишна страница [ 1/217 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 15.03.2019 г.
0
 
 
А-у! Какъв е свиреп! Явно малко са го били и е позабравил, че това може да боли много!
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Убиха Мартин Божанов - Нотариуса в София
Почина патриарх Неофит
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: