Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Нов договор за Слави в BTV, този път наистина става въпрос за много пари!
Автор: Екип Burgas24.bg 12:51 / 23.03.2019Коментари (1)9749
©
Слави Трифонов остава в Би Ти Ви за още една година. Договорът, който популярният шоумен ще подпише, ще се случи малко преди 1 юни, или точно след евровота, който е на 26 май. "Не съм оторизирана да коментирам темата, за която дори не съм информирана", сподели Даниела Манова от екипа на шоуто. От Би Ти Ви също не пожелаха да споделят подробности.

Само допреди 12 месеца "Шоуто на Слави" подписваше всяка година за две напред, но ситуацията оттогава е доста променена. Външните продукции, в това число "Шоуто на Слави", вече слагат парафа за една година излъчване. "Слави иска 70 000 лева за всяко заснето и излъчено в ефира на Би Ти Ви предаване, както и отделен бюджет за музикални инструменти и реквизит, които ползват неговият "Ку-ку бенд" и актьорите, подвизаващи се в предаването", казват от нюзрума на телевизията.

По този и други параграфи Трифонов бързо ще постигне компромис с началниците, които ще му броят общо 15 милиона лева за 210-215 произведени предавания на година. Дългия обаче със сигурност ще настоява Би Ти Ви да му плаща и по 10 000 лева за всяко повторение на "Шоуто на Слави", което се излъчва всеки делничен ден в обедните часове, както и по 5000 лева за излъчването на повторения на предаването му по тв канала "Би Ти Ви комеди", който също е част от медийната група на Би Ти Ви.

От своя страна Дългия също ще направи известна доза компромиси, съобщават информаторите ни. Според тях изпратените данни с рейтинга на предаването до централата на "Би Ти Ви Медия груп" досега доказали, че шоуто е гледаемо, и това наклонило везните към предлагането на нов договор за Слави и хората му.

Преди това сериозен аргумент в отношението на медията към звездата да го пусне да си ходи в друга телевизия бяха политическите амбиции на екипа на Дългия, който в някакъв момент превърна шоуто си в агитационна говорилня. Трифонов обаче се отказа от политическата нотка в предаването и с това затвърди и аудиторията, и рейтинга си.

"Не е редно да се пропагандира така, така е, но пък това може да се случи само в телевизия, която уважава свободното слово и е демократична", обясняват от частната телевизия. Иначе водещият със сигурност ще успее да договори и неустойки за себе си, ако от самата телевизия влязат в нарушение.

20 000 лева му дължи медията всеки път, когато предаването му не започва точно в 22,30 часа, както е записано в програмната схема, научи "България Днес". Ако по някаква причина шоуто стартира с три- или петминутно закъснение, телевизията светкавично превежда сумата на бизнесмена.

Най-доволни от развръзката са сценаристите от "Шоуто на Слави", тъй като през есента на 2020-а те са замислили съвсем нови заигравки с публиката, както и образи, станали популярни от съвсем скоро на екрана. Освен тях Слави Трифонов в момента мисли върху рубрика "Един ден на...", в която ще участват известни хора, включително и той самият. В рубриката "ВИП особите“ ще споделят със зрителите пред камера целия си ден - от ставането, спортуването, храната, как работят, как се поддържат.

В рубриката ще участват и политици. Новите заигравки, измислени от хората на Слави, ще променят и актьорската вечер. Освен сценки с различни образи тя ще съдържа и тип "телевизионен театър", нещо, на което българинът се радваше по времето на соца. Конкурсите със зрителите и многото музика в шоуто също ще продължат да се излъчват.




Още по темата: общо новини по темата: 1302
14.12.2019 »
14.12.2019 »
10.12.2019 »
07.12.2019 »
22.11.2019 »
21.11.2019 »
предишна страница [ 1/217 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Който го харесва, нека още цяла година си го гледа и да се възхищава на тъпотиите му, на простотиите му, на каруцарския му език, на налудничавите му изблици, на нарцисизма му и на безкрайните му тиради, а също и на неговите гъзолизци Годжи, Гъмзата, Евгени, Професора и целия му Изкуку-бенд...
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Убиха Мартин Божанов - Нотариуса в София
Почина патриарх Неофит
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: