Ударите по Кобрата нямат край, награби го и мениджърът на Джошуа

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
12:40 / 02.04.2019
1576
Звездата на българския професионален бокс Кубрат Пулев получи нова атака, макар тя да не беше свързана с прословутата му целувка на репортерката Джени Суши. Този път удариха по реномето на Кобрата, като атаката дойде от мениджъра на световния шампион Антъни Джошуа - Еди Хърн.

Според него мачът на Пулев срещу Богдан Дину е имал ужасяващо слаб рейтинг.

Импресариото явно се е засегнал от изказването преди време на боса на Топ Ранк Боб Аръм, според когото Джошуа е станал заложник на алчността на мениджърите си и затова е невъзможно да се бие с някое от големите имена в категорията. Припомняме, че точно Аръм се грижи в момента за правата на Кубрат Пулев, като негов клиент е и Тайсън Фюри.

"Мисля, че Боб Аръм е под напрежение от ESPN. Това си личи от поведението. Последният мач на неговата агенция между Кубрат Пулев и Богдан Дину доказа това, защото рейтингите в САЩ бяха ужасяващо слаби и всичко беше под критика. И това го кара да е офанзивен към нас, което пък на свой ред означава, че вършим нещата си правилно, заяви Еди Хърн.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).