Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Безпощадната критика на Евгени Минчев съсипа куп родни звезди
Автор: Екип Burgas24.bg 09:09 / 07.04.2019Коментари (0)6286
©
Ето част от новите коментари на лорд Евгени Минчев за в. "Телеграф“ . И този път светското острие на лорда не пожали родните звезди.

Ципове прерязват ди джей Дидо

Да кажеш, че е ДидРо а той ди джей Дидо. Ако се позова на съставената от френския философ Енциклопедия или Тълковен речник на науките, изкуствата и занаятите, то върху талантливия ни Ди джей и музикален специалист не може да остане почти нищо. Защото, вижте, как някак насилствено, убождащо окото и невалидно за днешните сценични модни угоди, стои всичко това. Щампованите ръце се извисяват в естетическа молитва, но притежателят на тишъртката е увлечен да пуска новата си музика. Шапката е модният купол на нещата и в нея отеква всичката безпричинност човек да се облече така. Ефектни ципове- еполети, споделят клубната мода, но в определени заблудени румънски райони. Дидо можеше а постави едно ефектно сако, са каквито съм го виждал често или поне един елек, който да обуздае висящото положение на облеченото.

Сто кила рози и божури по Сто кила

Май наистина розите и божурите са новата модна религия на бг изпълнителите. Самият рапър е отрупан със сто кила банани не, а цветя. Така облечен, той създава чувството, че притежава собствена сергия за сладолед на Таити, като на четири часа е и спасител. Под парещото слънце  елечето се хвърля веднага след последния продаден сладолед /за мен един с боровинки, моля!/ и се хвърля да спасява неудачници. Получаваме сто кила производителност за денонощие. Първоначално си помислих, че Рапърът е в гащеризон и се сетих, че навремето Наско Самев носеше такива. Нейсе! Позволявам си да предположа, че ризата е току що извадена от пералнята, която изобщо не е била пускана. Младежът до Сто кила седи без особена роля към кадъра, в който има повече цветя от сватбата на Софи и Гринго.

Къде ми е шапката, сякаш крещи Диона…

Бледолилави амбиции при певицата Диона. Дънки джаста праста и на тънко кръстче розов колан. Бюстието е толкова тъжно, че дори Куркински не би могъл да го изиграе в моноспектакъл. Най-долу, белезникави и блудкави виждам да се мъдрят обувки, наподобяващи ладии за сервиране на кьополу, вероятно също толкова неудобни. Очилата са един прекален акцент, отразяващ околната среда, но не и средата, която заслужават а именно – лавичката пред огледалото на Барби. Чантата е като стар телефонен апарат с шайба, може да наберете вътрешен 112 и да попитате за спешна модна помощ. Диона би изглеждала далеч по-добре ако остави встрани тези цветове и накара тялото и само да подбере онова, което би му стояло най- добре. Бих настоявал певицата да носи повече шапки, защото освен че придават парижки чар, те са основен принос за всяка симетрия и различност.

Миска разсмива с рокличка

Сигурно някъде е модерно, но и в световете, които обитавам, да се носи толкова бонбонено розово. Този цвят дори не е бонбонен, той напомня плодовото мляко, което продаваха в найлонови кесийки. Така, че Маги Бадер- благодаря за неволния спомен. От друга страна, дори цветът да беше зелен или син, самата кройка дава право на предположение, че е характерна за деца. За малка госпожичка, на която предстои детски бал на цветята в целодневна детска градина Кокиче. Но Бадер е коронована мис и ако не е уверена в личния си вкус, винаги може да ми се обади. Обмяната на дантела и сатен, търканията и противоречията на цветната стена отзад, оголената лява ръка, прекалено заситената на дантела дясна, са отегчително претрупани или ощетени. Това връща Маги в предучилищна естетическа възраст и освен ако не е позирала само с този тоалет, препоръчвам веднага да го извади от гардероба си. От прическата ме сърби носа и а, да кихна, но знам че ще се разхвърчат фиби и фуркети, поради което си трая на чаша чай.

Хубавата Елена и Ивана с носии

Бизнесдамата Елена Кристиано даде тон за уникален дрес код по време на свое събитие. Финалът на 28-я италиански фестивал на прическата и красотата бе Балканско парти, накарало повече от 450 присъстващи да облекат традиционна народна носия. Сред тях бе и звездата Ивана, чиято рокля носеше елемент, съпоставим с дрес кода и поради това ласкаво релевантен към събитието. Ивана блесна  с нова прическа, която използвам случая да похваля. Израстване има  в общата визия и грим. Елена Кристиано въпреки опитите да потъне в добронамерена анонимност и изтъкне старанието на гостите си, сияеше с визия, която всички ще помнят до следващия и успешен ивент.



Още по темата: общо новини по темата: 1302
14.12.2019 »
14.12.2019 »
10.12.2019 »
07.12.2019 »
22.11.2019 »
21.11.2019 »
предишна страница [ 1/217 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Убиха Мартин Божанов - Нотариуса в София
Почина патриарх Неофит
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: