Трагедия! 31-годишен съдия почина по време на футболен мач

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
11:42 / 20.05.2019
1148
31-годишен съдия припадна на терена по време на мач от боливийското първенство и по-късно почина в болницата. Срещата беше от 25-ия кръг на местната Примера дивисион между отборите на Олуейс Реди и Ориенте Петролеро и се състоя в град Ел Алто на 3900 метра надморска височина.

Мачът се намираше в своята 47-а минута, когато съдията Виктор Уго Уртадо падна назад на гърба си и остана да лежи на терена. Играчите и лекарите на двата отбора веднага се втурнаха към него и няколко минути по-късно той беше качен на линейката и откаран в най-близката болница.

С него се качил и лекарят на домакините д-р Ерик Кошинер, който по-късно разказал пред журналистите, че съдията е получил сърдечен удар на терена. След като е бил откаран в болницата, там е получил втори инфаркт, който се е оказал фатален и причина за смъртта, съобщава БТА. Предстои да се изясняват всички причини за фаталния край на младия човек.

До този момент резултатът беше 0:0, а след откарването на съдията в болницата ангажиментите му бяха поети от 4-ия рефер. В крайна сметка домакините победиха с 5:0 и се намират в средата на класирането.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).