Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Любовна тръпка спаси Анелия от депресията
Автор: Екип Burgas24.bg 12:08 / 09.06.2019Коментари (1)3888
©
Анелия май се носи на крилете на любовта. Фолкдивата сама даде повод за коментари, като сподели снимка на камък във формата на сърце. "Какво си намерих?", написа звездата на "Пайнер", с което още повече засили слуховете, че пак е открила любовта.

Засега хармонията в личния живот на певицата е предимно в сферата на предположенията. И в това няма изненада, тъй като Анелия е сред известните личности у нас, които всячески се стремят да бранят емоционалния си свят. Хитовата изпълнителка е правила компромис в далечното минало, когато все още бе омъжена за бизнесмена Коко Динев, който е баща на дъщеря й Ивон. След раздялата им, Анелия избра да крие сърдечните си трепети. През годините я свързваха с един и двама, сред които Мартин Иванов, по прякор Данона, и Калоян Арсенов, син на бившата министърка Долорес Арсенова. Шушукаше се и за отношения с наркобос, както и с прословутия колекционер на креватни спомени с певици и манекенки Ангел Свинаря. Последният я заряза заради Мара Отварачката. 

Анелия винаги е избягвала да коментира отношенията си с въпросните господа, а и с други, с които са я свързвали, или пък с усмивка е споделяла, че помежду им има само приятелска дружба. Сега не прави изключение, но от постовете й в социалните мрежи личи, че се радва на красиви емоции. Анелия споделя моменти, прекарани сред природата. По-любопитен бе кадърът, за който фолкзвездата позира седнала пред Ступата на просветлението – будистки паметник, символизиращ съвършената хармония на Вселената. Той се намира в село Плана и според традицията носи щастие, изпълнява желания на хората с добри намерения и защитава света от бедствия и конфликти. 

В бранша веднага свързаха любопитния избор на Анелия да посети именно будитския паметник с хармонията в личния й живот. Имаше и друго тълкувание, отново базиращо се на скорошни слухове, че певицата е преборила тихомълком депресия. Дали Анелия наистина е била в плен на тягостни емоции, остава загадка, заради желанието й да избягва въпроси за личния си живот. Затова пък наскоро пайнерката се потвърди за благоденствието, на което се радва. Тя се чувства щастлива във всяко отношение. Харесва се такава, каквато е, заради което и думата диета й е направо чужда. Тя посъветва младите момичета, които искат да приличат на нея, да бъдат в хармония със себе си, защото тогава всичко е балансирано и е на мястото си. 

"Когато човек има проблем със себе си, започва да се контролира под една или друга форма, така че на първо място се старая да бъда щастлива. Всяко едно нещо, което е крайно, не е полезно", споделя Анелия, която на 1 юли ще празнува 37-мия си рожден ден, пише "Уикенд".



Още по темата: общо новини по темата: 1302
14.12.2019 »
14.12.2019 »
10.12.2019 »
07.12.2019 »
22.11.2019 »
21.11.2019 »
предишна страница [ 1/217 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Любовната и трътка я спасила от депресия.Пак си е намерила някой свинар или клепар дето ще я лашка от ден до пладне и после шута в гъ*ъ.За туй се депресира.Парцал.Тя ако беше стока нямаше да позволи щерка и да прилича от корекции на задник още в детска възраст.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
Мобилните оператори вдигат месечните абонаменти
Президентски избори в Русия
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: