Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
"MAXFIGHT" в трескава подготовка за 44-тото си бойно шоу
Автор: Георги Кирилов 16:41 / 15.07.2019Коментари (1)790
©
Поредна грандиозна гала вечер подготвя най-голямата у нас, най-устойчивата на Балканите през последните 11-години промоутърска организация "Максфайт“. Всъщност поредното издание на популярната марка ще се проведе за дванайсети път в амфитеатър Арена, в комплекс Арена край луксозното пристанище Марина Диневи в Свети Влас, както е по традиция всяко лято на 2 август. Денят е част от празника на домакините Динко и Йордан Диневи, които през годините показаха на аудиторията че освен изкуство, класическа музика и фехтовка, обичат и бойните спортове.

"Максфайт 44“ излиза с впечатляваща файт карта, като освен ММА, К1 и бокс, в това издание ще бъде включен и нов стил – max1. Три от мачовете в различни категории и формат пък ще бъдат в спор за шампионски пояс.

Участие в Гала вечерта ще вземе основният претендент за шампионския пояс в категория до 93 кг Калоян Колев. Очаква се на ринга да се качат световните шампиони по кик бокс Атанас Божилов и Християн Корунчев, както и утвърденият столичен боец Деян Топалски. Сред имената гарантиращи висок адреналин е и самбистът Мариян Димитров.

За "Максфайт 44“ в Свети Влас отново се очаква присъствието на световно известни имена. През годините в амфитеатър Арена идваха знаменитости като Долф Лундгрен, Роб Камън и Снивън Сегал участвали в холивудски продукции. Също така топ имената в световния ММА и К1 Гилбърт Айвъл, Алистър Оверийм, Шони Картър, Осман Ягин, Забит Самедов, Джеф Лаудин-Джокера и Сергей Харитонов. Сред забележителните гости у нас бе и руският олигарх и президент на М1 Глобъл, както и личен мениджър на топ боеца в света Фьодор Емилианенко,  Вадим Финкелщайн.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 16.07.2019 г.
0
 
 
Това е една от най големите простотии извършващи се в България.само комплексари и тъпунгери
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Григор Димитров очаква своя съперник на корта днес в Мадрид
Григор Димитров стартира там, където сензационно победи Новак Джокович
Велико! Григор Димитров се изкачи до номер 1 в света в уникална статистика
Фрегата ще играе за бронза в хандбалното първенство
Григор Димитров е втори в света по любопитен показател, Джокович не е в Топ 10

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: