От "Черноморец Бургас" съдят Дражев за клевета

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
14:47 / 30.04.2009
563
Във връзка с публикации в днешния печат и електронни сайтове, по повод сигнала на г-н Ивайло Дражев до ДАНС, Главния Прокурор на Рeпубликата, до Агенцията за Финансово разузнаване, до Народното събрание Комисията по младежта и спорта, до Държавната агенция по хазарта, за участието на ПСФК „Черноморец - Бургас" АД в уговорени мачове, ръководството на клуба съобщи, че ще извърши незабавна проверка във връзка с тези клеветнически информации.

Спортно-техническото ръководство на клуба заяви ясно и категорично, че отборът на „Черноморец - Бургас" и негови представители не участват в уговорки на мачове и е под достойнството ни да го правим.

Ръководството на клуба ще направи щателна проверка на изнесените факти и твърдения от лицето Ивайло Дражев. Ще предприемат всички законови действия за установяване на източниците на информация и след това ще потърсят правата си по съдебен ред за оклеветяването и накърняването на доброто име на клуба.

"Ние играем честно и не подлагаме на никакво съмнение резултатите постигнати в двубоите със Сливен и Локомотив Мездра, които са посочени в сигнала на Дражев. Дори може да съжаляваме за пропуснатите възможности да победим и в двата мача. Отборът на „Черноморец - Бургас" първи в страната въвежда и налага европейските стандарти в организацията на футболния процес на всички нива в своите структури и е извън контекста на нашите разбирания, дори да коментираме такива теми, които обаче за огромно наше съжаление, не са прецедент във футболното ни първенство", казват от ръководството на "акулите".



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).