Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Изгониха насилника от "Фермата"
Автор: Екип Burgas24.bg 08:42 / 18.09.2019Коментари (8)2723
©
Седмица след старта на "Фермата: Нов свят“ зрителите станаха свидетели на прецедент – бизнесменът от Разлог Иван Милин напусна състезанието за 100 000 лева, след като удари шамар на съотборничката си Елизабет Илчева. Героят от криминалните хроники нападна английската възпитаничка след като тя му направи забележка за хигиената на басейна в двора на чорбаджиите. В шока си Елизабет избухна в сълзи и разтреперана потърси помощ от екипа на риалитито. Впоследствие Милин се извини, а Бети прие, но така и не се отърси от обидата.

Водещият Андрей Арнаудов събра всички участници в лятната кухня на чорбаджиите, за да пусне на сиромасите видео с провинението на Милин. Сред торнадото от възмутени възклицания жертвата поясни, че вече се чувства по-добре. "Шамарът беше от слаб до среден като сила. Иван беше много крив този ден, липсваше му приятелката му, нямаше какво да пуши, беше супер раздразнителен към всички, и явно тази моя забележка преля чашата. Може и да съм си го заслужила“, заяви неочаквано тя.

Милин констатира, че поведението му изглежда отвратително на записа и няма извинение за случилото се. Дана, която играе за голямата награда в шоуто заедно с дъщеря си Велислава, моментално посече Бети "Миличка, не те познавам, но такова поведение имат хиляди малтретирани жени навън, оправдават насилника си с репликата "Може да съм го заслужила“. Не си“.

Маникюристката Силвия от отбора на сиромасите определи Милин като "гнусен по душа“ човек и изтръгна от него неочаквано признание. Последната връзка на героя от криминалните хроники е продължила пет години и е приключила с шамар. "Значи той е посегнал на бившата си жена, тук, знаейки че има камери, посяга на друга, а като излезе какво ще направи?“, разпали се футболистката от отбора на сиромасите Велислава. "Ако тук и сега не се справим с тази простотия това насилие ще продължи да се случва във всяка българска къща. Хората ще кажат "Ето, 20 човека се събрата и простиха един шамар! К‘во толкова?“.

Милин намери двама неочаквани съюзници в лицето на журналиста-патриот Ивайло Шопски и актрисата Саня Борисова. "Отвратително е да го съдите особено вие, дето познавате Иван само от арената. Ще бъдем хора, ако направим така, че Иван да остане, да осъзнае грешката си и да брои до 10 следващия път“, предложи Шопски. Саня го подкрепи: "Не толерирам насилието, но ще дадем добър пример, ако го оставим и му дадем втори шанс“.

След драматичния вот на сиромаси и чорбаджии Андрей Аранудов обяви решението на продукцията да се раздели завинаги с Иван Милин. "Всеки от вас представлява някаква част от нашето общество. Има много хора с възможности, с пари, които приличат на Иван Милин. Но има една много дебела разделителна линия и тя се нарича агресия и особено физическа агресия към жена. И в най-консервативния, и в най-модерния и либерален свят според нас тази граница никога не бива да бъде преминавана“, коментира водещият.

"Виновен съм и ще си понеса последствията. Аз съм мъж“, заяви лошото момче от Разлог на прощаване с предаването, предаде "Блиц".



Още по темата: общо новини по темата: 1302
14.12.2019 »
14.12.2019 »
10.12.2019 »
07.12.2019 »
22.11.2019 »
21.11.2019 »
предишна страница [ 1/217 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 18.09.2019 г.
0
 
 
Поведението на водещият също беше осъдително.Защо просто не ги информира за решението на екипа,ами взе да ги пита за позиция.Надявала.се да се намерят още двама трима,които да защитят тюфлеса и да го оставят за повече рейтинг.В някой от следващите дни можеше да изнасили някоя
Aнонимен
на 18.09.2019 г.
0
 
 
Правилно решение! Така започват насилниците,първо с леко шамаросване и обиди...
+1
 
 
Основна причина обществото да е толкова деградирало са именно тия т.нар. "риалитита" по телевизиите, които прилепят всяка вечер за диваните голям процент от обществото и им показват животите на специално подбрани от психолози олигофрени, трупайки на продуцентите на тези предавания и телевизиите, които ги излъчват, ненормално много пари. Времето, което отделяте за да гледате тия простотии, няма да върнете никога, а можете да оползотворите в разходка, спорт, прекарано време с любимия човек или приятели, поне докато времето го позволява. Но Ганьо е над тия неща, предпочита в 20:00 да пусне 50-инчовия телевизор на лизинг, да сипе ракията и да бодне в салатата, гледайки като зомби как други хора живеят, какви интриги въртят помежду си и кой-кого наеб*л или ударил шамар. Но най-тъжното в случая е, че много голяма част от родителите, съзнателно или не, възпитават на същата простотия и децата си. Живеем в 21 век, ерата на Интернет и телевизията като средство за масова информация отдавна е отживелица. За мен служи само и единствено за гледане на спорт и нищо повече. Съветвам всеки да спре да гледа телевизия и да се отдаде на по-полезни за себе си, семейството си, приятелите си и здравето си неща в тези 2-3 часа от живота си всяка вечер, които дава безвъзмездно на глупостите от "малкия екран".
+1
 
 
..мн гнусно и долно типче е тоя брадат шопар...,ама тия 2те невестулки Лайнян и Гомдрей,те са за трепане,от къде ги копаят тия НЕполезни изкопаеми,не знам.....
0
 
 
Това предавне е по-тъпо и от Биг брадър,идиотите са тези които го гледат!
+3
 
 
Това даже не беше шамар ами я тресна по челото. Последните години феминизмът прекрачи всякакви граници.
+1
 
 
За каква сила говорите- само му вижте походката жив тюфлек!Невъзпитан,егоцентричен и .......
Aнонимен
на 18.09.2019 г.
+1
 
 
идиоти колкото искаш. явно е голям комплексар. такива мъже са слаби, като не могат да решат проблема с приказки и понеже са силни физически дай да бием.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
Мобилните оператори вдигат месечните абонаменти
Президентски избори в Русия
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: