Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (0)
Бившият на Златка издирван за расисткия скандал на мача с Англия
Автор: Екип Burgas24.bg 18:15 / 16.10.2019Коментари (1)1128
©
Бившият годеник на Златка Райкова е сред издирваните гамени, сътворили расисткия скандал на мача с Англия в понеделник, твърди лупа.бг, научавайки от свой източник в МВР.

ММА боецът Георги Валентинов е на мушката на ченгетата заради маймунски скандирания и нацистки реплики към чернокожите в националния отбор на Англия Тайрън Мингс, Рахийм Стърлинг и Маркъс Рашфорд. Последните двама ни вкараха общо три гола. Като резерва през второто полувреме влязоха и Джейдън Санчо и Калъм Уилсън, които също обраха гнева на ултрасите, за които се твърди, че са платени.

ММА биячът стана известен покрай връзката си с палавата Златка Райкова. Двамата с блондинката дори се сгодиха на сцената на шоуто "Като две капки вода", но се разделиха със скандал миналия ноември. След футболния хулиган Русата Златка побърза да скочи в леглото на футболиста Благой Георгиев – Джизъса и дори му роди дете.

Търсеният от полицията Георги Валентинов е спряган за един от най-добрите български ММА бойци. За гърба си биячът има 18 победи, от които 4 с нокаут и 2 със събмишън, както и пет загуби.

Няколко часа след скандала, Валентинов отговори:

"Във връзка с появилите се спекулации, че имам нещо общо с расистките скандирания на стадион “Васил Левски" заявявам категорично: Не съм участвал в подобни действия! Аз съм спортист и професионален състезател! Моят спорт е философия. Моят спорт ме учи на дисциплина и честна игра!

На ринга съм срещал опоненти от всякакви раси и религии и винаги съм залагал на феърплей! Разграничавам се категорично от всякакви расистки и ксенофобски прояви! И като спортист,и като личност съм против неморални и античовешки действия, накърняващи достойнството! Стоя зад своите избори и решения със своето име и спортна позиция! Подкрепям българския спорт и вярвам, че в бъдеще ще държим високо вдигнати глави от гордост и спортни постижения!".






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 16.10.2019 г.
0
 
 
Платени са разбира се. София запад са 10% стройна организация,която работи на всички фронтове и 90% наркомани отрепки които се използват за всякакви поръчки на преференциални цени.Сега в момента има опашки от червени мекерета които дават и мило и драго за да дестабилизират държавата,която и без тяхната "помощ" е проядена от корупция на всички нива!
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Нови медали за бургаската борба
Всички призьори на тазгодишната церемония "Футболист на годината"
Нефтохимик стартира с победа пролетния дял на шампионата
Медведев направи услуга на Григор Димитров и е на финал на Индиън Уелс
Григор Димитров опасно близо до Арина Сабаленка

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: