Трета поредна победа на "Писта Бургас" за шампиона Маршавелов

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
16:30 / 20.10.2019
1274
Пилотът на пловдивския клуб "КА-2 Рейсинг Тийм“ Константин Маршавелов финишира на първа позиция в серия "Макси“ на "Писта Бургас“. Състезанието бе последен кръг от националния шампионат по автомобилизъм на затворен маршрут и писта за тази година.

Маршавелов стартира от втора позиция в днешното състезание и няколко обиколки се движеше плътно зад лидера.

"За разлика от вчера, днес решихме да използваме техниката на 100 процента и да се борим за победата. Няколко обиколки се движех плътно зад лидера, но той получи повреда и отпадна. През останалата част от състезанието карах за публиката“, сподели пловдивчанинът Константин Маршавелов след състезанието.

Това е четвърта негова победа от общо пет старта. Той завърши на първо място на "Писта Лики Моли“, "Писта Русе“, завърналата се в календара "Писта София“, както и днес в Бургас. Пловдивчанинът си осигури петата титла още в състезанието на "Писта Стара Загора“, където завърши на второ място. Това е трета поредна победа за Маршавелов на бургаското трасе.

С победата днес на Константин Маршавелов и третото място на съотборникът му Камен Василев, пловдивският АСК "КА-2 Рейсинг Тийм“ си осигури шампионската титла при отборите.

Двамата пилоти ще приключат сезона с участие в Overdrive Lap Battle, който ще се проведе на 8/10 ноември на пистата "Серес“ в Гърция. Там те ще вземат участие със състезателните си автомобили Mitsubishi Lancer Evo X.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).