Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (3) | Вчера (2)
Първият в схемата на "Авеню къп" в Бургас с две бързи победи в един ден
Автор: Екип Burgas24.bg 11:41 / 06.11.2019Коментари (0)637
©
Поставеният под №1 в основната схема на международния турнир по тенис "Авеню къп" Адриано Дженев стартира с бърза победа участието си в надпреварата. В първия си двубой той елиминира Калин Стърбу от Румъния с 6-2 6-3. По-късно Дженев записа нов успех, но този път в турнира при двойките. Той и Дейвид Симеонов отстраниха четвъртите в схемата Михаил Иванов и Карел Весел (Рум) с 6-4 6-2.

Общо 16 български победи донесоха родните ни тенисисти в турнирите на сингъл и при двойките в залата в Бургас през втория ден на основните схеми. При юношите напред в индивидуалния турнир продължават още: Ивайло Дечев, Дейвид Симеонов и Михаил Иванов. Място на осминафиналите намери при девойките и поставената под №2 Александра Габровска след успех с 6-4 6-2 над състезатаващата се за Германия Летисия Орландов.

В следващия кръг Габровска ще търси място на четвъртфиналите срещу квалификантката Лидия Енчева, която в първия кръг на основната схема надделя със 7-5 6-0 над Даниъл Иванова. Място във втория кръг намериха общо 8 националки, като напред продължават още: Мария Рогачева, Полина Георгиева и Андреа Дукова.

Мачовете на 6 ноември започват в 9 часа в залата на тенис център "Авеню" в Бургас, като програмата на корт №1 ще бъде открита с българското дерби Адриано Дженев – Дейвид Симеонов. Третият мач от програмата противопоставя представителката на домакините Наира Геворкян, която е №1 в схемата при девойките, срещу Каталина Петрова. Всички резултати и програмата може любителите на тениса да следят в страницата на Тенис Европа.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Дея Спорт разгроми Черно море
Карлос Алкарас: Григор ме накара да се чувствам като 13-годишен
Уникален: Григор Димитров размаза Алкарас пред Майк Тайсън и Серхио Бускетс
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Дея Спорт и Черно море определят днес полуфиналиста в Супер Волей

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: