Водещи волейболни клубове поискаха оставката на президента Данчо Лазаров

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
17:10 / 15.11.2019
1169
Водещи волейболни клубове официално поискаха смяната на президента на федерацията Данчо Лазаров. Инициативата бе оповестена на специална пресконференция днес. 

Искането е подкрепено от клубовете ЦСКА, Левски, Хебър, Добруджа, Марек, Дунав, Пирин (Разлог), Черно море, Славия, както и пловдивските Виктория Волей и шампионът при жените Марица. Всички те настояват за свикване на извънредно общо изборно събрание, на което да се гласува оставка на 76-годишния Лазаров.

"Поканихме ви да обявим създаването на инициативен комитет, целящ да предизвика извънредно общо събрание на БФВ и на него да се избере нов председател на Управителния съвет, както и нови членове. Смятаме, че е крайно време да имаме една работеща федерация, която да спре спускането по нанадолнището на българския волейбол. В общи линии, ние вярваме, че имаме нужда от федерация, която се грижи за клубовете, която подпомага адекватно работещите клубове. И една федерация, която да насочи усилията си към ДЮШ, защото всички виждаме резултатите на представителните отбори, но тези резултати бяха заложени в миналото", заяви по време на пресконференцията президентът на ВК Левски Владо Николов.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).