Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (0)
Двама министри наградиха най-добрите спортисти в системата на МВР
Автор: Екип Burgas24.bg 11:03 / 17.01.2020Коментари (0)580
©
Министърът на младежта и спорта Красен Кралев и министърът на вътрешните работи Младен Маринов наградиха най-изявените спортисти на “Спортна асоциация - МВР" за 2019 г. Кралев връчи призовете на спортисти, служители на МВР със значителен принос към световния и национален спорт. В тази категория отличени бяха Тайбе Юсеин (борба), Ивет Лалова (лека атлетика), Тервел Пулев (бокс), Мария Гроздева (спортна стрелба), Петър Стойчев (плуване) и Антоанета Бонева (спортна стрелба).

Министърът на вътрешните работи Младен Маринов награди победителите в категория “Спортист на годината". За най-добри през 2019 г. бяха определени световният и европейски шампион по джудо Борис Георгиев и световният шампион по плуване на 50 м и 100 м бътерфлай Любомир Борисов. За отбор на годината на “Спортна асоциация-МВР" беше определен представителният отбор на МВР по плажен футбол, който през 2019 г. триумфира с Европейската полицейска купа.

“Искам да благодаря на всички Вас за огромния принос, който имате за развитието на българския спорт и за огромните успехи през миналата година. През 2019 г. имаме медали от световни и европейски първенства. Голяма част от нашите елитни спортисти са от системата на МВР. Петър Стойчев продължава да покорява върхове, които дори не сме подозирали, че има. Тервел Пулев започна да печели и титли в професионалния бокс. Пожелавам на Тайбе Юсеин, Мария Гроздева, Антоанета Бонева и Ивет Лалова, които са част от системата на МВР и ще представят България на Олимпийските игри, да бъдат здрави, да се опазят от контузии и да постигнат още много успехи", заяви министър Красен Кралев по време на церемонията. Той благодари на Спортната асоциация на МВР и на министър Младен Маринов за доброто партньорство и за усилията, които полагат за развитието на спорта в България.

По време на церемонията Младен Маринов връчи на министър Кралев почетен плакет на министерството на вътрешните работи за подкрепата, която ММС оказва на Спортната асоциация на МВР. Нейният председател Чавдар Атанасов благодари на Красен Кралев за грижите, доброто отношение и възможностите, които предоставя спортното министерство на служителите на МВР за спортуване.

На церемонията присъстваха още главният секретар на МВР Ивайло Иванов, заместник-министърът на вътрешните работи Милко Бернер, директорът на Столична дирекция на вътрешните работи Георги Хаджиев, директорът на Главна дирекция “Национална полиция" Христо Терзийски, директорът на Главна дирекция пожарна безопасност и защита на населението Николай Николов, заместник-главният секретар на МВР Георги Арабаджиев и ректорът на Академия МВР проф. д. н. ст. комисар Любомир Тимчев.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Нови медали за бургаската борба
Всички призьори на тазгодишната церемония "Футболист на годината"
Нефтохимик стартира с победа пролетния дял на шампионата
Медведев направи услуга на Григор Димитров и е на финал на Индиън Уелс
Григор Димитров опасно близо до Арина Сабаленка

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: