Кузманов и Томова пожелаха успех на националите за Европейските зимни купи

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
09:47 / 29.01.2020
700
Първата ракета на България при жените Виктория Томова и втората ракета при мъжете Димитър Кузманов пожелаха успех на националните състезатели по тенис до 12 години (момчета и момичета) преди предстоящите Европейски зимни купи.

От вчера младите ни таланти са на лагер на Националния ОББ тенис център и зала "София".

Момчетата ще участват на турнир в Чехия от 31 януари до 2 февруари. Освен България в турнира ще участват и отборите на Андора, Белгия, Чехия, Грузия, Унгария, Люксембург и Сърбия. Първите два отбора ще се класират за финалите от 14 до 16 февруари във Веска (Чехия).

България ще бъде представена от Иван Иванов (ТК "Супер Спорт", гр.Варна), Димитър Кисимов (ТК "Про спорт", гр.София) и Виторио Станков (ТК "Левски", гр.София) с треньор Робърт Сократов.

Момичетата до 12 г. ще участват на турнир в Естония от 31 януари до 2 февруари. Освен нашите момичета в турнира ще участват тимовете на Естония, Финландия, Латвия, Литва, Русия и Швейцария. Първите два отбора ще се класират за финалите от 14 до 16 февруари в Съндерланд (Великобритания).

България е в състав Андреа Иванова (ТК "Славия Бомел 9", гр.София), Валерия Гърневска (ТК "Българов", гр.Габрово) и Рафаела Симеонова (ТК "Ямбол 2005", гр.Ямбол) с треньор Даниел Ангелов.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).