Президентът на ОФК Карнобат: Ще останем в групата, ако променим психиката и манталитета

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
16:45 / 20.02.2020
778
Новопривлечените попълнения през зимната пауза в отбора на "Карнобат" са петима. Очаква се поне част от новите имена да бъдат в групата за предстоящата дебютна пролетна среща от шампионата на Югоизточна Трета лига с "Миньор" (Раднево).

В отбора официално са привлечени Антон Иванов от "Поморие", Станимир Митев от "Черноморец 1919" /Бс/, Георги Тузаков от "Странджа Агрокорн" /Средец/, Стефан Стаматов от "Свети Никола" /Бс/ и Киро Гърков от "Камено".

Срещата "Миньор" /Раднево/ - "Карнобат" е в събота, 22 февруари, от 14:00 ч.

Със сигурност мача пропускат контузените Пламен Димитров и Димитър Петров. Под въпрос е Станимир Митев, който е с травма и дори пропусна последната контрола срещу "Созопол" (1:1).

През пролетта целите пред "Карнобат" са свързани единствено с оставане в Югоизточната Трета лига.

"Очаквам ново лице от отбора и изкачване в класирането, за разлика от есента. Ако променим психиката и манталитета на момчетата, то несъмнено ще останем в групата. Трябва да покажем на младите, че винаги има шанс", заяви президентът на "Карнобат" Теодор Иванов.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).