Демонстративен мач по хокей на лед ще се играе днес на пързалка на "Тройката“

Автор: Екип на Burgas24.bg
Коментари (0)
08:00 / 23.02.2020
605
Демонстративен мач по хокей на лед допълва спортната програма на Бургас през уикенда. Участници в него ще са хокеистите ветерани от бившия старозагорски клуб "Химик". Те гостуват в морския град по покана на управителя на СК по стрелба с лък "Белите акули" - Данаил Грозев.

Срещата ще се проведе днес на ледената пързалка на пл. "Тройката" от 11:15 часа.

Всеки, закупил билет за демонстративния мач, ще може да опита да поиграе на леда. Хокеистите ще помагат на ентусиастите и ще им покажат тънкости от този динамичен спорт.

От най-добрите и запалени бъдещи състезатели последната седмица на февруари ще бъде сформирана и група по хокей на лед, която безплатно ще се включи в обучителните стъпки в този спорт.

За всички зрители демонстрация по фигурно пързаляне ще направи и 11- годишната Лора Георгиева, която за кратко време, но с много упоритост научи красиво съчетание от треньора Л. Макарова.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).