Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Изтъкнат наш лекар с унищожителна критика към Щаба!
Автор: Диана Бикова 11:39 / 27.03.2020Коментари (97)2890
© БГНЕС
Изтъкнатият пловдивски уролог проф. Димитър Шишков разкритикува мерките, които Националният оперативен щаб налага. Burgas24.bg публикува написаното от професора в социалната мрежа без редакторска намеса.

"Не знам колко е компетентен епидемиологично щабът за борба с пандемията, но всеки ден има безумни решения, които ще доведат до тотално блокиране на здравеопазването и липса на здравни грижи за пациентите, които не се болни от вируса.

Безумното решение всяка болница да открива отделения за инфектирани болни ще доведе до постепенно налагане на карантина на цели болници (засега само отделни отделения и клиники). Заразените обикновено се отделят от здравите! Сега ще имаме във всяка болница заразени и отделяне на "излишен" медицински персонал за лечението им.

Какво ще се случи с карциномно болните, кардиологично болните, хронично болните и спешно болните!? Вероятно ще се лекуват сами?! Те и без това вече са свикнали! Вече има само едно заболяване и то е - коронавирус! Пример е Неврохирургията в Пловдив, която вече е под карантина. Ако сега има тежка черепно-мозъчна травма, тя къде ще отиде!? При Св. Петър вероятно!

Постепенно некомпетентността на щабовете ще доведе до блокиране на големите работещи болници, които имат звена, които са единствени и уникални! Не може да се избира болница, която е в центъра на града, няма паркинг, няма нормален достъп и няма обучен персонал. Всички заразени във всички болници! Няма такава глупост!

Омръзна ми да гледам щабаджии с несравнимо его и тотална досада при даване на отговори. При всеки опит да се дадат добри прагматични съвети, те се отхвърлят. Ще останем без медицински персонал! Всяка болница трябва да има строг пропуск и съмнителните болни да се насочват към определените за лечение места, които са по далеч от скупчване на незаразени болни и здрави граждани!"



Още по темата: общо новини по темата: 14346
15.03.2024 »
12.03.2024 »
10.03.2024 »
06.03.2024 »
05.03.2024 »
04.03.2024 »
предишна страница [ 1/2391 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Точно този изтъкнат уролог преди няколко години искаше да ме реже на мига , че единият ми бъбрек бил спрял а другият всеки момент щял да се запуши. Само след два дни на снимката се оказа , че нямам и песъчинка.... Компетентен е само в помпането на пари. Сволачи!!!
0
 
 
Поне болниците ще бъдат оборудвани с нова техника и персоналът обучен за действия при кризи
+1
 
 
Еми докторе като си толкова компетентен свърши и ти нещо,стига сте философствали
0
 
 
Най лесно е на готова, свършена работа да намираш косури !!Който не работи, той не греши !!
+1
 
 
Масова паника и изкривяване на реалността , точно в това сме най-добри !
0
 
 
Митьо Шишков е готин пич.Вярно стана политик и като отида с някой близък той да го оперира,после се оказва че го е пуснал на стажанта и аз съм се изложил.Но иначе е прав-не може да правят инфекциозни отделения-те трябва да са отделно.Ако пламне една голяма болница като Пещерско или Окръжна ще стане страшно.
+2
 
 
До някъде е прав, че не може да се затварят цели клиники, а камо ли болници... Неврологията е жизнено важна за болницата, защото недай си боже, а то неминуемо, ще се случи, има нужда от това отделение, къде, ще отидат. Всеки ден стават инциденти, катастрофи, не е нормално да се затваря клиниката. Според мен, най-доброто решение е да се изолират контактните и да се дезинфекцира клиниката, а след това да се възобнови работата на отделението.
0
 
 
Въпросният "изтъкнат" ЛЕКАР е...... Уролог и политик, лидер на ДБГ-Пловдив ...нещо като " честна лека жена"
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Олиото стигна цената на зехтина
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Близки издирват Димитър Малинов
Убиха Мартин Божанов - Нотариуса в София
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: