ЦСКА с арогантен коментар за тренировките по време на пандемия

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
14:59 / 08.04.2020
1065
Ръководството на ЦСКА-София използва официалния клубен сайт, за да коментира появилите се в медийното пространство кадри от тренировка на отбора на базата в Панчарево.

Припомняме, че днес премиерът Бойко Борисов също коментира темата и заяви, че ако има отбори, които са нарушили мерките, трябва да бъдат сакнкционирани от съответните РЗИ-та по места.

Ето какво съобщение публикува ръководството на ЦСКА-София:

Армейци, призоваваме Ви да спазвате мерките на извънредното положение и да не се поддавате на провокации. На страха очите са големи и затова халюцинациите в главите на недоброжелателите ни са обясними. По повод на "аматьорските кадри“ от базата в Панчарево няма да се обясняваме, каквато е целта на някои добре познати Ви болни мозъци. Ние папарашки кадри от старите ленти не смятаме да коментираме.

Премиерът Бойко Борисов обяви, че клубовете, които тренират в извънредното положение, трябва да бъдат глобени, но преди това официално и законно проверени. Подкрепяме го напълно. Всичко друго е спекула във времена, в които няма място за интриги и за комплексари, заели се с медиен бизнес.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 4
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).