Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
¬ход
close
«ј–≈∆ƒјЌ≈...
Ќачало‘утболЅаскетбол¬олейболƒруги√алерииЋичности—татистики
—портните новини: ƒнес (3) | ¬чера (2)
Ѕорисов: ўе отворим парковете и планините само при едно положение!
јвтор: ¬асил ƒинев 14:20 / 09.04.2020 оментари (119)25351
©
"ƒа отворим парковете и планините край големите градове в Ѕългари€, за да поемат глътка въздух хората - това ще се случи, ако успеем да удържим положението около и малко след ¬еликден. ѕика го очакваме до 10-15 дни". “ова за€ви премиерът Ѕойко Ѕорисов на рпесконференци€ в министерски съвет преди минути.

ѕреди това Ѕорисов проведе среща с Ќегово —ветейшество Ѕългарски€ патриарх Ќеофит и епархийските митрополити в —инодалната палата. ¬ъв фокуса на разговора б€ха необходимите мерки и организаци€та за посрещането на ¬ъзкресение ’ристово, налагани от извънредното положение в страната във връзка с разпространението на COVID-19.†

ћинистър-председател€т Ѕорисов посочи, че към момента в името на живота и здравето на българските граждани за ограничение на разпространението на коронавируса са въведени редица мерки. "

ќт една страна, сме забранили парковете, забранили сме хората да излизат в планините, затова пуснем ли ги да изл€зат така масово, много ме е страх да не тръгне гол€ма заразаУ, категоричен бе премиерът Ѕорисов по повод предсто€щите празници ÷ветница и ¬еликден.
ќще по темата: общо новини по темата: 3408
04.06.2020
04.06.2020
04.06.2020
04.06.2020
04.06.2020
04.06.2020
предишна страница [ 1/568 ] следващата страница
ћачовете по “¬! ѕълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
—вали на сво€ телефон: Android или iOS!


«ареждане! ћол€, изчакайте ...
0
 
 
¬ гората , не може. ўе сформират партизански отр€ди.
0
 
 
ƒа отворил планините?!? „ервено море може да разцепиш на две даже, тъпунгер малоумен.
0
 
 
ўом от днес маските са задължителни, не виждам причина да не се поразходим в парка или край брега. Ќали все пак ще сме с маски:)
0
 
 
ћол€ ви нека бьдат отворени деските градини. »скам детето ми да се развива нормално и да е свободен. ј не затворен в вкьщи.
0
 
 
ѕроблема на Ѕългари€ е, че народа е по умен, но в€рва в правителството и изпълн€ва стриктно вс€ка заповед! “ова не е правилно, ако искаме нормален начин на живот и л€то, разходки и.т.н. ўе тр€бва да излезем и да не позвол€ваме да ни манипулират, а защо народа позвол€ва да го прав€т на прост и не отсто€ва правата си е друга тема...
0
 
 
“о€ ходещ пик е все след 2 седмици,или генерала и на него не дава да излиза. :)
0
 
 
јбе да те е*а в свин€та свинска ..  во искаш хората ли да умориш малко ли пари налапа нерез шибанрЯ§ђрЯ§ђрЯ§ђрЯ§ђрЯ§ђ
0
 
 
ѕодиграват ни се, а много хора в€рват и подкреп€т с всички сили рЯ§ЃрЯ§ЃрЯ§Ѓ
 оментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! ¬сички коментиращи са се съгласили с ѕравилата за публикуване на коментари.

јктуални „етени “еми
‘ехтовална академи€ "≈трополски" хареса "јрена Ѕургас" за международни турнири
Ѕ‘— с важни насоки към клубовете за провеждане на мачовете
Ѕалъков пое ÷— ј 1948 и об€ви: ∆алко, че не участвах в селекци€та
’андбалистите на Ќесебър спечелиха групата в «она “раки€
«аслужена награда за гол€м гимнастик на Ѕългари€

 ласиране –езултати

–ј«ƒ≈Ћ»:
Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
ѕотребители
√–јƒќ¬≈:
ѕловдив
¬арна
Ѕургас
–усе
Ѕлагоевград
«ј Ќј—:
«а контакти
«а реклама
≈кип
ѕравила
Ѕургазлии във facebook
RSS за новините
©2008 - 2018 ћеди€ груп 24 ќќƒ. Burgas24.bg - ¬сички права запазени. — вс€ко отвар€не на страница от Burgas24.bg, се съглас€вате с ќбщите услови€ за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени). ¬ъзпроизвеждането на цели или части от текста или изображени€та става след изрично писмено разрешение на ћеди€ груп 24 ќќƒ. ћнени€та изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и ћеди€ груп 24 ќќƒ не носи отговорност за т€х. ѕостав€нето на връзки към материали в Burgas24.bg е свободно. —айтът е разработен от ћеди€ груп 24 ќќƒ.
—татистика: