Кобрата: Разрешават разходки с кучета, а не можем да тичаме на открито

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
10:58 / 13.04.2020
751
Най-добрият български боксьор Кубрат Пулев не е съгласен с някои от решенията на Кризисния щаб и правителството в борбата срещу коронавируса. Кобрата изрази мнение, че трябва да се разреши на професионалните спортисти да тренират при определени условия на открито.

"Както се разрешава на хората да извеждат кучетата си при определени условия, така трябва да се създаде и режим сред професионалните спортисти да могат индивидуално да тичат в парка, в планината, да правят упражнения навън. Да има изисквания, ако е нужно да се въведат и конкретни часове, но нашата физическа подготовка е много важна“, каза Кубрат Пулев в предаването в предаването "Боец.бг" по телевизия Bulgaria ON AIR.

Кобрата отговори по любопитен начин на въпроса срещу кои боксьори, освен Антъни Джошуа, иска да се изправи на ринга: "С всички ми е интересно да се срещна на ринга - и с Уайлдър, и с Тайсън Фюри, и с другите в ранглистата. Имам желание, би било интересно и мога да ги бия всичките", сподели Пулев.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).