Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Анджелина: Генералът не е мой тип, секс вкъщи, за да не надебелеете
Автор: Екип Burgas24.bg 11:51 / 14.04.2020Коментари (1)1424
©
Анджелина Атанасова е един от най-провокативните и сексапилни еротични модели у нас. Името й нашумява покрай конкурса Мис Плеймейт, след което става и корица на списание "Плейбой". Записва няколко песни като певица в попфолка. Домашни порноклипове с нейно участие скандализират интернет пространството неотдавна. Красавицата навърши 24 години през март, само ден преди да бъде обявено извънредно положение в страната. Ето какво каза тя за "България днес":

- Анджелина, как едно активно момиче като теб понася това да си стои по цял ден затворено у дома?

- Определено периодът, в който се намираме, не е приятен за нито един от нас. Човечеството неведнъж е изпадало в подобни беди. Трябва да сме силни и обединени, за да изградим общ имунитет. Дори и в такъв период нека запазим позитивното в себе си и любовта ни към живота и хората. В началото и мен ме беше обхванала паниката, но сега бих казала, че това ми се отразява много добре.

- Трудно ли се издържа без барове и дискотеки?

- Да си призная, липсват ми понякога, но не са ми приоритет. Когато бях по-малка, повече бушувах из нощните клубове. И преди карантината го правех, но по-умерено. Нормално е хората да са се затъжили за забавления. Все пак никой не е свикнал да е затворен в собствения си дом.

- Смяташ ли, че коронавирусът наистина е толкова голяма заплаха?

- Вирусът е факт, да. Не е толкова преувеличено, след като това е световен проблем, а не само на България. След тази карантина аз също може би цяла седмица ще съм парти момиче, но след това отново се съсредоточавам върху работата си като модел.

- Страхуваш ли се понякога?

- Не изпитвам страх за себе си. Както са казали, ако ти е писано да се удавиш, няма да се обесиш. Разбира се, че се пазя. Близките ми, които са по-възрастни, не са в София, където е едно от огнищата на вируса. Това малко ме успокоява.

- Гледа ли новини една плеймейтка?

- Ооо, и питаш. В началото следях всичко всяка секунда. Постоянно актуализирах информацията в гугъл, но сега го правя в деня веднъж.

- Какво е мнението ти за генерал Мутафчийски от националния щаб?

- Не му е много лесно в момента на него и на целия щаб. Да речем, че картите са в неговите ръце и той трябва да ги разкрива на цялата ни общност. Иначе като мъж не е мой тип.

- Ако се стигне до военно положение с вечерен час, ще го спазваш ли?

- Че то и сега съм си в такова положение горе-долу. Свикнах, няма да ме потиснат и другите мерки. Със сигурност няма да променя и позитивните си мисли. Ще си представям само как всичко е отминало и съм на някой остров, разхождам секси тялото си и не спирам да се усмихвам и изразявам щастието си! А кой знае, може и някоя любов да разкрия там.

- Много от плеймейтките избягаха по екзотични острови и плажове въпреки препоръките да не се пътува. Ти защо не го направи?

- Предпочитах да съм в безопасност вкъщи.

- Кое е най-щурото нещо, което направи, откакто е карантината?

- Доста неща... като например мятах тоалетна хартия като предизвикателство с дупето си. Да не разказвам колко пъти се качвах върху масата, крещях, танцувах.

- Гола или облечена се разхождаш вкъщи?

- И по двата начина, зависи. Има дни, в които съм доста по-палаво настроена.

- Казват, че чесънът и ракията помагат срещу коронавирус. Кое от двете ще избереш?

- Ракията!!! Даже се напих два-три пъти с нея. Направо ме изгори вътрешно, а принципно не съм й фенка. Обичам да пия водка.

- Препоръчай как е най-добре да се избегне качването на килограми в тази нетипична ситуация?

- Секс задължително, на мен лично ми действа много добре! Живея в затворен комплекс и успявам да потичам и навън. Отделно правя упражнения и се храня здравословно. Хубавея и го показвам чрез снимките си, а те определено са най-голямата ми страст. Ако сте влюбени, най-добре ще запазите формата си, тогава мислите са при любимия, а не в храната.

- И като стигнахме до темата за секса, ще те попитам за тези прословути порноклипове с теб и Мистър България Йордан Йорданов. Ядоса ли се, че добиха публичност?

- Йордан е минала тема от живота ми. Относно клипчетата, не съжалявам за нищо, обичали сме се - правили сме го, това е. Не е било с някой си, а с човек, с когото съм имала отношения около 3 години, не помня вече.

- Кое е най-възбуждащото нещо в леглото за теб?

- Обичам много оралната любов, хапането на устни, и не само...

- Готова ли си за нова любов?

- Да, напълно! А може и да съм я намерила вече. Мъжът, който ще застане до мен и ще бъде част от живота ми, трябва на първо място да ме грабне с погледа си и там някъде да се губя, когато го погледна. Със сигурност трябва да е много успял и зрял мъж, стъпил здраво на земята, готов да поема отговорности. Трябва да има обноски както в обществото, така и пред мен. И да не го крия. Обичам мъжът да се грижи за мен, това ме прави щастлива. Все пак съм сладката страна на нещата.

- Кое е първото нещо, което ще си купиш от моловете, когато отворят врати?

- Аз и сега си купувам онлайн, но не чак толкова официални неща. Със сигурност ще спретна ужасно секси визия със стилиста ми Кристиан Пижов и ще я разходя с най-голямо удоволствие.



Още по темата: общо новини по темата: 14346
15.03.2024 »
12.03.2024 »
10.03.2024 »
06.03.2024 »
05.03.2024 »
04.03.2024 »
предишна страница [ 1/2391 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 14.04.2020 г.
-1
 
 
Анджелинке, ела ми в къщи на гости , да не надебелееш.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Почина патриарх Неофит
Кабинетът "Денков - Габриел"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Олиото стигна цената на зехтина
Близки издирват Димитър Малинов
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: