Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
¬ход
close
«ј–≈∆ƒјЌ≈...
Ќачало‘утболЅаскетбол¬олейболƒруги√алерииЋичности—татистики
—портните новини: ƒнес (0) | ¬чера (4)
—толицата е затворена до второ нареждане!  ой може да премине през  ѕѕ-тата?
јвтор: —илви€ —танева 08:22 / 17.04.2020 оментари (15)802
© Ѕ√Ќ≈—
¬лизането и излизането от —офи€ на всички превозни средства се забран€ва, с изключение на товарните коли, които тр€бва със съответната документаци€ да докажат необходимостта от извършване на съответни€ транспорт, това съобщи здравни€т министър  ирил јнаниев на извънредни€ брифинг от тази вечер..

Ќа второ м€сто са автомобилите със специален режим на действие и превозват граждани с нужда от лечение. »мат право да влизат и излизат автомобили, които превозват медицински лица, които отиват на работа в съответното лечебно заведение.

«абраната не важи и за аварийните автомобили на електроразпределителните и ¬и  дружествата, както и на тези, занимаващи†се с интернет и “¬ разпространение.

Ќе важи и за служебните автомобили, превозващи работници към или от работните им места. Ўофьорът тр€бва да посочи кое е предпри€тието и телефона на негови€ ръководител.

јко работник пътува с Ћћѕ—, също тр€бва да посочи в деклараци€та предпри€тието, където отива, като се определ€ времеви график от 06 до 08 сутринта за отиване и от 18-20 часа вечер за връщане.

—пират се и редовните междуградски автобусни линии.
ќще по темата: общо новини по темата: 3329
29.05.2020
29.05.2020
29.05.2020
29.05.2020
29.05.2020
29.05.2020
предишна страница [ 1/555 ] следващата страница
ћачовете по “¬! ѕълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
—вали на сво€ телефон: Android или iOS!


«ареждане! ћол€, изчакайте ...
0
 
 
¬сичката работа е пунта мара! ƒа € б€хте затворили в четвъртък! Ќищо не постигате с това! —ега ш ще ги пуснете и да се върнат в понеделник, в жалки€ си опит да извлечете политически дивиденти!
-1
 
 
» преди 48 часа да € б€ха затворили —офи€ пак щ€ха да излизат щото може с едно листче и хоп, вече си отвън —офи€. ”плашиха се управл€ващите да не излезне стадото пред парламента и тогава ц€л св€т щеше да ги види какво могат.ј сега като пуснаха стадото всичко е тихо и спокойно.ј и усили€та по новите заразени ще са на гърба на "провинци€та". ѕълен провал.
0
 
 
јћ» — ≈ƒЌќ Ћ»—“„≈ ¬—≈ » ћќ∆≈ ƒј ћ»Ќ≈. “е знаеха, че ще облекчат режима за софи€нци и затова говореха отдавна, че пикът ще е по празниците.—амо дето не уточниха по великденските или по коледните!!!
0
 
 
√раниците не затворихте когато тр€бваше , защото чакахте разрешение от ≈— . ≈ сега вече сте големи мъжаги и ще затворите столицата рЯШДƒобре , че званието генерал го давате на всеки иначе и за ефрейтори не ставате .
+3
 
 
ћЌќќќќќ√ќ  Џ—Ќќ , —≈√ј ¬»∆“≈ ÷»‘–»“≈  ј  ў≈ —≈ ”ћЌќ∆ј“ ћЌќ√ќ –ј“Ќќ ,,,,,,ЅјЎ ¬ –јЁ√ј–ј Ќј ≈ѕ»ƒ≈ћ»я“ј ’ќ–ј“ј —ј Ќј¬—я Џƒ≈,,,,,
-1
 
 
ѕредишната блокада не беше ли пълна?
0
 
 
—лед дъжд качулка!!! ѕреди 48 часа тр€бваше да затворите —офи€!!! “е се изнесоха вече!!! » като тръгнат да се връщат, тр€бва пак да ги пуснете, защото си идват за работа!!! » после пак ще ми размахвате трупове от екрана и ще ми об€сн€вате, че съм безотговорна и че тези трупове са заради мен, щото излизам до магазина!!! Ѕанда лъжливи лицемери!!!!
0
 
 
—”ѕ≈–,—ѕќ ќ…—“¬»≈ » „»—“ ¬Џ«ƒ”’!!!
 оментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! ¬сички коментиращи са се съгласили с ѕравилата за публикуване на коментари.

јктуални „етени “еми
ћинистър  ралев актуализира заповедта си за тренировките на закрито
—портни€т министър: Ќ€ма как да финансираме клубове чрез Ѕ‘—
‘утболист є1 на Ѕългари€ ще зарадва малчуганите от родни€ си клуб
ѕоредно поскъпване на спортни€ тв пакет "ƒиема екстра"
 ак се осъществ€ва допинг контролът на наши спортисти по време на пандеми€?

 ласиране –езултати

–ј«ƒ≈Ћ»:
Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
ѕотребители
√–јƒќ¬≈:
ѕловдив
¬арна
Ѕургас
–усе
Ѕлагоевград
«ј Ќј—:
«а контакти
«а реклама
≈кип
ѕравила
Ѕургазлии във facebook
RSS за новините
©2008 - 2018 ћеди€ груп 24 ќќƒ. Burgas24.bg - ¬сички права запазени. — вс€ко отвар€не на страница от Burgas24.bg, се съглас€вате с ќбщите услови€ за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени). ¬ъзпроизвеждането на цели или части от текста или изображени€та става след изрично писмено разрешение на ћеди€ груп 24 ќќƒ. ћнени€та изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и ћеди€ груп 24 ќќƒ не носи отговорност за т€х. ѕостав€нето на връзки към материали в Burgas24.bg е свободно. —айтът е разработен от ћеди€ груп 24 ќќƒ.
—татистика: