Джошуа отново показа, че не брои Кобрата за жив

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
11:11 / 21.04.2020
788
Световният шампион по бокс във версиите IBF, WBA, WBO и IBO - Антъни Джошуа, за пореден път показа, че не брои Кубрат Пулев за жив. Британецът упорито говори за всичко друго, но не и за мач срещу Кобрата.

Както вече информирахме, желанието на българския боксьор и щаба му е този двубой да се състои на 25 юли пред празните трибуни на "Тотнъм Стейдиъм" в Лондон. Джошуа даде интервю пред "Скай Спортс", в което изреди шест имена на боксьори, които смята за достойни да се изправят срещу него на ринга. Сред тях обаче не бяха Кобрата, който е претендент №1 на IBF, и Дилиън Уайт.

"Има шестима боксьори, с които бих се бил с удоволствие. Усик, Уайлдър, Фюри, Ортис. Кой още? Смятам, че това са по-голямата част от тях. Адам Ковнацки, Джарел Милър, това е достатъчно, бяха думите на Ей Джей пред “Скай Спортс".


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).