Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
¬ход
close
«ј–≈∆ƒјЌ≈...
Ќачало‘утболЅаскетбол¬олейболƒруги√алерииЋичности—татистики
—портните новини: ƒнес (0) | ¬чера (4)
¬ицепрезидентът: ќбидно е Ѕългари€ да има такъв здравен министър
јвтор: ≈кип Burgas24.bg 08:53 / 14.05.2020 оментари (72)309
© Ѕ√Ќ≈—
¬ицепрезидентът на Ѕългари€ се изказа срещу здравни€ министър  ирил јнаниев. “ой снощи об€ви на извънреден брифинг†край на извънредното положение от полунощ на 14 май и начало на извънредна епидемична обстановка до 14 юни.¬ такъв момент, в какъвто се намира цели€т св€т, е обидно за българската наци€ да има такъв здравен министър. ƒа поставиш възможността за трансплантации с посещението на паркове на една полоса, е мисъл, на ко€то "всеки може да завиди".


"»звънредни€т брифинг" беше даден от здравни€ министър, за да ни разкаже, какво е  ќ¬»ƒ-19 - новина с давност от четири месеца. Ќа иде€та за национален щаб тази вечер казваме сбогом.

"COVID-19† е забол€ване, което се развива в цели€ св€т, предава се от човек на човек и води до тежки последстви€. ќгнищата на болестта са разпространени в ц€лата страна. ќсвен тези, които се заредиха в семейна среда и в болничните заведени€, огнища има и в редица социални домове", об€сни јнаниев.†—нощи на брифинга министър јнаниев беше категоричен по отношение отвар€нето на моловете: "ƒо 14 юни забравете за моловете. Ќ€ма да ги отворим."

¬ъзобнов€ват се и трансплантациите. ћожем да възстановим тази дейност, защото донорите отиват в други държави, които са в по-влошена обстановка. ” нас има създадена напълно безопасна организаци€,†за€ви още здравни€т министър. ќтвар€т се и парковете и градските градини за движение, това ще става със заповед на кметовете и областните управители.

јнаниев увери, че в зависимост от ситуаци€та, ще се предприемат други мерки за борба срещу коронавируса.† “ой е против отм€ната на 14-дневната карантина за влизащите в страната от други страни. «аповедта за това остава в сила.

Ўампионатът по футбол ще стартира на 5 юни. Ќационални€т оперативен щаб пък ще дава брифинг само веднъж дневно - сутринта. “ова е решено след среща на ръководството на ўаба с премиера Ѕорисов. ‘утболните мачове, обаче ще се игра€т без публика, категоричен беше министърът на здравеопазването.

ќтносно детските градини, јнаниев об€ви, че е съставен план. ќбмисл€ се да се пусне анкета сред родителите за това, доколко са склонни да пуснат децата си на детска градина. ўе се въведе и алгоритъм за отвар€не детските градини и €сли. ўе има изисквани€ както към родители и децата, така и към персонала. јнаниев и министър ¬ълчев са стигнали до решение, ако бъдат отворени детските градини, то групите да са с не повече от 10 деца.

ќще по темата: общо новини по темата: 3303
28.05.2020
28.05.2020
28.05.2020
28.05.2020
28.05.2020
28.05.2020
предишна страница [ 1/551 ] следващата страница
ћачовете по “¬! ѕълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
—вали на сво€ телефон: Android или iOS!


«ареждане! ћол€, изчакайте ...
0
 
 
ќбидно е да вземате големи заплати на високите постове които заемате незаслужено без да вършите работа за жълти стотинки нали?!
0
 
 
ќще по-обидно е да има такъв министър -председател!
0
 
 
ўќ Ѕ≈? —≈ » народ си заслужава ... ¬ј—!
0
 
 
√оспожо ти и ѕрезидента сте обида, че разедин€вате народа!
0
 
 
—ъгласен съм с това което казва вицепрезидентката ни. Ќо не мога да разбера никой ли н€ма да и каже че тази прическа тип вАШлъвицаТ беше модерна преди 30-40г. “ози факт ме притесн€ва.. рЯ§ѓрЯШ•рЯШ∞
0
 
 
—трашна поми€ ,,на ќвчаров метресата.
0
 
 
«а мен е обидно вие и –адев да сте в президенството и да гледате на събити€та като извънземни!
0
 
 
÷€лото мафиотско правителство на бб е ќбида за нормалните българи ! ќ—“ј¬ ј !!!!!!!!!
 оментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! ¬сички коментиращи са се съгласили с ѕравилата за публикуване на коментари.

јктуални „етени “еми
 ак се осъществ€ва допинг контролът на наши спортисти по време на пандеми€?
ѕранди за трети път треньор на Ѕългари€, наставникът на Ќефтохимик ще е помощник
—тана €сна първата контрола на „ерноморец за нови€ сезон
ћениджърът на ƒжошуа:  аква ’ървати€? ћачът с ѕулев ще е в Ћондон пред 1000 души
Ѕивши€т национал Ѕодуров подписа с ѕирин и взе любими€ си є5

 ласиране –езултати

–ј«ƒ≈Ћ»:
Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
ѕотребители
√–јƒќ¬≈:
ѕловдив
¬арна
Ѕургас
–усе
Ѕлагоевград
«ј Ќј—:
«а контакти
«а реклама
≈кип
ѕравила
Ѕургазлии във facebook
RSS за новините
©2008 - 2018 ћеди€ груп 24 ќќƒ. Burgas24.bg - ¬сички права запазени. — вс€ко отвар€не на страница от Burgas24.bg, се съглас€вате с ќбщите услови€ за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени). ¬ъзпроизвеждането на цели или части от текста или изображени€та става след изрично писмено разрешение на ћеди€ груп 24 ќќƒ. ћнени€та изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и ћеди€ груп 24 ќќƒ не носи отговорност за т€х. ѕостав€нето на връзки към материали в Burgas24.bg е свободно. —айтът е разработен от ћеди€ груп 24 ќќƒ.
—татистика: