Отложиха баскетболен турнир в София заради сложната ситуация с COVID-19

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
15:47 / 22.07.2020
1272
Сложната епидемологична обстановка в България наложи отлагането на първия за годината баскетболен 3х3 турнир, който трябваше да се проведе на 25 юли на игрището в комплекс "Свети Георги-Лозенец" в София. Здравните власти са препоръчали на организаторите да се въздържат от провеждането му заради това, че е в близост до училище, в близост до болнично заведение и трябва да е без публика.

Да има такова състезание без публика няма смисъл. Заради всичко това организаторите решиха да отложат надпреварата за след средата на септември, като точната дата ще бъде съобщена в близките дни, съобщиха от Българската федерация по баскетбол. Наградният фонд, който трябваше да бъде над 2000 лева, остава, като бе обещано, че ще бъде увеличен в зависимост от броя на участниците. Записванията ще могат да бъдат и на официалния сайт на ФИБА.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 4
Днес: 3


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).