Агресивен пътник нападна шофьор на автобус от градския транспорт

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
20:33 / 15.08.2019
991
Полицията издирва мъж, ударил шофьор на градски автобус по линия 213 снощи в София, а при друг инцидент двама мъже са задържани за счупено стъкло на автобус.

Пътникът се ядосал от забележката на водача относно агресивното му поведение.

От Столичната община обявиха, че мъж е блъскал по стъклото на автобус 213 и шофьора отишъл да провери какво се случа като му направил забележка. Агресивният пътник обаче отвърнал като ударил водача на автобуса, пише Монитор.

Пострадалият е откаран в болница за оказване на първа медицинска помощ, където е прегледан и освободен за домашно лечение. Предприети са оперативно – издирвателни действия за идентифициране и арестуване на нападателя.

Междувременно в столичното Второ РУ са задържани двама мъже, счупили стъкло на автобус 27. Снощи органите на реда получили сигнал, че в автобус е възникнал скандал между двама от пътниците. Напрежението се разраснало и двамата слезнали на спирката в кв. "Курило“, за да се саморазправят, а един от тях счупил стъклото на рейса. Побойниците са задържани с полицейска мярка до 24 часа, а по случая е образувано досъдебно производство.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Фермер: Не може млякото да ми го изкупуват на 80-90 ст., а млечни...
"Политическата коректност" на господин Пеевски - истинската полит...
Експерт: Не бързайте със смяната на зимните гуми
Обявиха кредитния рейтинг на България 
Даровита студенткa ще учи в Кеймбридж и има нужда от нашата подкр...
Две години по-късно: КЗК ни обясни защо се стигна до бой за олио ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).