Да дадем надежда за живот на малката Галина

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
08:33 / 11.01.2023
547
Родители молят за вашата помощ, за да може да живее тримесечното им детенце.

Галина е дълго чакано бебе, появява се след втора процедура инвитро, но много бързаща да види света. Родена е в 28 г. с. едва 980 г. Изписана е след 50 дни в кувьоза, но семейството й пак не успява да й се порадва, защото се налага веднага за започне борба за зрението. Процедурата на едното оченце е направена в България, но за втората се налага операция в Турция, която трябваше да бъде извършена в събота.

За съжаление малката се разболява и вместо операция, за която семейството е събрало пари със заеми, Галина е настанена в реанимация. Всеки ден в интензивния сектор се заплаща минимум 1500 евро. От петък досега сумата вече е по-голяма от събраната за операцията, която се отлага за неопределено време.

Сметката, по която семейството събира дарения, НЕ Е дарителска, тъй като никой не е очаквал, че ще е необходима такава, а майката е в Турция. Хората, които ме познават, знаят, че ако не беше наистина спешно, не бих публикувала кампания без дарителска сметка.

BG95UBBS80021097683140 Титуляр Моника Станева

Междувременно, Моника е успяла да създаде кампания и в платформата на Павел Андреев, където са всички документи по случая.

https://pavelandreev.bg/campaign/nadejda-za-bebe-galina…

Виж коментарите (1)
Още новини от Национални новини:
Две години по-късно: КЗК ни обясни защо се стигна до бой за олио ...
Земетресение в Черно море е станало тази сутрин
Джип предизвика тежка катастрофа, шофьорът бил много пиян
Една област въведе спешни мерки заради заболелите от коклюш
Увеличават заплатите в Българската армия с 30%
Черни облаци надвиснаха над Лена Бориславова, отива на съд за кле...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).