Дони и Момчил се събират! Ще ги чуем следващото лято в Бургас

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
10:26 / 09.11.2020
1472
След трудната зима ще дойде поредното слънчево бургаско лято. И не е лошо човек да има планове, свързани с нещо положително, забавно и емоционално. Затова ви припомняме, че организацията на следващия бургаски SPICE Music Festival е в ход и вече има потвърждение за участие от куп незабравими музикални звезди.

Днешната фестивална новина е за събирането на легендарното дуо Дони и Момчил, макар и само за това събитие. Те са първите български изпълнители, прозвучали в MTV. Песента им "Уморени крила" се качи на висока позиция в холандския Билборд, а английското списание "Q" ги подреди между най-големите групи на света за 1997 г заедно с U2 и Oasis.

Песента им "Нестинарка" излезе в милионен тираж в сборния диск: "Sounds like a new Europe". Те са два пъти носители на награди за цялостен принос към музиката, а техните албуми се продадоха в стотици хиляди копия.

Повече от 20 години след последния съвместен концерт на шеметната им кариера, Дони и Момчил отново ще се качат на една сцена в съвместна изява с останалите музиканти от "Фондацията" под надслов: "Фондацията представя Дони и Момчил".

Ще ги видим само на SPICE Music Festival, само на 6 август 2021 г.

Няма човек в България, който да не свързва 90-те с музиката на Дони и Момчил, така че участието им на SPICE Music Festival е истински подарък за децата на 90-те!

Участие в предстоящото издание на фестивала вече потвърдиха и Maxi Jazz - основателят и неповторим глас на култовите FAITHLESS, STEREO MC's, BOMFUNK MC`s, "лошото момче" на американския рап COOLIO, C-BLOCK, MASTERBOY, NANA и VENGABOYS!

Все още промо билети се продават на цена от 89 лв. за трите дни, а след изчерпване на количествата цената ще бъде променена. Тридневен билет за SPICE Music Festival 2021 можете да купите онлайн от EPAYGO и в мрежата на EasyPay в цялата страна.

Запазете отсега 6, 7 и 8 август 2021 за SPICE Music Festival, защото и през следващото лято това ще е едно от най-големите музикални събития в Европа.


Виж коментарите (0)

Още по темата (11):
06.08.2021 На Морска гара е горещо! Вижте атмосфера от SPICE Music Festival!
06.08.2021 Часове остават до Spice music festival!
05.08.2021 Готова е програмата на Spice music festival по часове
04.08.2021 Вземете си маски за Spice music festival
03.08.2021 От петък до неделя ще има допълнителни автобусни курсове за публиката на Spice music festival
02.08.2021 Sylver Music идват на SPICE Music Festival
Още новини от Новини от Бургас:
Двама братя от "Победа" изумиха бургаските полицаи
Безплатни прегледи за разширени вени организират в УМБАЛ Бургас
Много работа за лекарите от УМБАЛ Бургас по празниците
Млад шофьор направи голяма беля в "Меден рудник"
Не пропускайте Летния Никулден в Бургас
Тикнаха криминален тип от "Изгрев" в затвора


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).